Félix Gimeno: “Cap entrenador destituït ha trucat al Comitè”

Cinc destitucions i una dimissió és el balanç de tècnics ‘caiguts’ en les sis primeres jornades de Primera Catalana. Per al Director del Comitè d’Entrenadors de Catalunya, Félix Gimeno, “alguna cosa no quadra”

Félix Gimeno, Director CTEC/ FOTO: ÀLEX GALLARDO

Félix Gimeno porta ja set anys al capdavant del Comitè Tècnic d’Entrenadors de Catalunya, set anys en els quals ha vist de tot encara que el nivell de destitucions que porta aquesta temporada 2018-2019 en Primera Catalana és alarmant i sorprenent. “Desconec les causes d’aquests cessaments, ni em sorprèn ni em deixa de sorprendre, tots els entrenadors saben el que es fan així com els presidents o directius dels clubs”, comenta a Futbolcatalunya, el màxim responsable de les banquetes de Catalunya.

Gimeno reconeix que “cap entrenador m’ha trucat ni ha trucat al Comitè per res. És de suposar que no necessiten cap dels serveis que oferim a la Federació perquè som això, una empresa de serveis”. Sense voler desvetllar si es tracta de contractes professionals o de voluntariat, afirma “estar davant aspectes molt personals. Per a mi no hi ha sentit comú, ja que, si val quan es fitxa a un entrenador fa cinc o sis jornades, no entenc per què no val ara. Resultats? Altres raons? No ho sé, ningú m’ha trucat per dir-m’ho”.

Cinc destitucions i una dimissió

Una única dimissió, la que va protagonitzar Gabi Amores en la jornada 2 (Cambrils), va ser l’inici de cinc posteriors destitucions. En el mateix grup van caure Tato Burgada/Toni Pérez a la Montanyesa (4a jornada) i Victor Vera, a Tàrrega mentre Toni Manchón (6a j.) ha estat l’últim a Balaguer.

En el grup I van caure, tots dos en la cinquena jornada, Pau Menéndez (Farners) i Xevi Melero/Rafa Rodríguez (Vic).