Feliç dia dels Sants Innocents

Efectivament, el fitxatge de Dani Alves pel Sant Andreu no tenia cap mena de veracitat. No podia ser d’una altra manera, tractant-se d’un 28 de Desembre

Ni Dani Alves arribarà al Sant Andreu al juny, ni Douglas estarà cedit al Narcís Sala fins aleshores, ni Cafú es planteja despenjar les botes. Tot era fals. El Sant Andreu farà fitxatges, però no serà Alves i tampoc Ronaldinho Gaucho com apuntaven els companys d’esports de Radio Trinitat Vella. Dues de les innocentades amb les que el #futbolcat ha pretès acabar el 2014 i començar el 2015 amb un somriure.

I és que no només Futbolcatalunya ha complert amb la tradició de fer la tradicional innocentada. Els clubs, també. Per exemple, el Martinenc ha fet un comunicat oficial informant que jugarà l’Europa League a partir de febrer. El motiu, segons el web del club del Guinardó, la renúncia del Banants d’Erevan. L’hipotètic debut seria el 19 de febrer a White Hart Lane contra el Tottenham.

El Santfeliuenc també s’ha animat amb un patrocini milionari de Microsoft. Segons el twitter oficial del club, l’acord seria de tres anys a raó d’un milió d’euros per cada temporada. Com totes, aquesta innocentada era mentida tot i que cal reconèixer la seva originalitat i, perquè no dir-ho, com de positiva seria.

ETO’O A L’EUROPA I ANTONIO VIDAL A LA POBLA

El nou davanter de la Pobla de Mafumet // FOTO: Twitter Pobla de Mafumet (@cfpoblademafumet)

També suposaria un gran inpacte si Samuel Eto’o fitxés per l’Europa, com ha anunciat el club de Gràcia. La notícia al web oficial del club, a més, ha anat acompanyada d’unes imatges del camerunès al Nou Sardenya. De moment, el ‘9’ escapulat seguirà sent Javi Sánchez. A la Pobla de Mafumet, també s’ha donat a conèixer el fitxatge d’un davanter. Antonio Vidal ‘La Saeta de la Pobla’ arribava al filial grana per a reforçar la davantera.