FE Grama i La Pobla comencen amb bon peu aquest 2022

Amb triomfs de FE Grama (i golàs) i La Pobla, ja que el xoc San Cristòbal-EE Guineueta va ser ajornat per COVID, es tanca la primera volta d’una 3RFEF5 amb 4 punts d’avantatge entre el líder Olot i el cinquè i tot per decidir a la part baixa

FE Grama
El Municipal de Santa Coloma va vibrar aquest passat diumenge enfront de l’Ascó

EDUARDO BERZOSA

FE Grama i La Pobla comencen 2022 amb una alegria que sempre va bé per a tancar una esplèndida primera tornada per part colomenca i sortir del pou per la tarragonina. El golàs que es va veure a Sta. Coloma, obra de Fran Hernández, mereix honors de Telenotícies encara que es quedarà com un més.

Els de Juanma Pons van sortir, com sempre, al seu fortí, és a dir, per totes i fruit d’aquesta intensitat es van viure minuts molt moguts. Es va avançar l’Ascó, gràcies a Sardà (7′), encara que això va ser el pitjor que li va poder passar als de Germán Inglés.

GOLÀS DE FRAN H. (FE GRAMA)

Uri Molins va rematar de cap un centre d’Akrong (26′) i Fran Hernández va certificar el 3-1 (32′) amb un xut des de 35 metres com a regal anticipat de Reis. L’andalús és un luxe per a aquesta plantilla i nostre futbolcat.

Ja en el segon període, seria el mateix Molins qui repetiria gol (61′) en culminar una bona jugada entre Peris i Roger. Esplèndida Grama que continua invicta a casa seva mentre els visitants acumulen el seu segon KO consecutiu.

El local Santi Guzmán va tancar el triomf grana en el minut 92 // FOTO: CF Pobla Mafumet

LA POBLA REACCIONA

I segon triomf també seguit el reeixit per La Pobla de Mafumet enfront d’un Granollers que segueix molt tocat amb 1 punt reeixit dels últims 15 disputats. El filial grana, per contra, surt de la zona de descens que tanquen Guineueta, Ascó, Granollers, Sants i Figueres.

Òscar Gómez (30′) va avançar als d’Adolfo Baines per a sofrir durant la resta de partit perquè no seria fins al 92′ quan tancaria Santi Guzmán. Important victòria local que començarà la segona volta en millors condicions.

Així doncs, així queda aquesta 17a jornada de la 3RFEF5 amb 3 triomfs locals, 2 empats i 2 triomfs visitants. Un total de 19 gols (11-8) tanquen aquest últim capítol de l’any amb tres triomfs per la mínima i cap amb el marcador a zero.

MALEÏDA COVID

El tercer partit previst per a aquest diumenge entre San Cristóbal i EE Guineueta va ser ajornat per COVID. Diversos representants dels barcelonins van presentar quadres preocupants que van portar al seu ajornament per la qual cosa, al costat del Peralada-Manresa, quedaran tots dos per disputar-se.