Falta un campió per al grup V de la Segona Catalana

Andorra o Alpicat. Un dels dos serà el campió del grup V de la 2a Catalana, un honor que serveix per anar directament a 1a mentre que el segon anirà a la promoció. Ja van pujar Abadessenc, EF Mataró, Suburense i Vilaseca amb el gran Mochi

Suburense, campió del Grup III / FOTO: CLUB
Suburense, campió del Grup III / FOTO: CLUB

Andorra o Alpicat. És l’únic campió que encara no es coneix en la Segona Catalana. El Grup V d’aquesta categoria es dilucidarà aquest cap de setmana vinent amb avantatge de dos punts (80) pels de l’Aixovall enfront de l’Alpicat (78) a qui afavoreix el gol average entre els dos (0-0 i 1-0). Les dues places les repartiran, ja que la resta queda molt lluny. Amb 78 gols a favor, l’Andorra és el quart equip més golejador de la categoria (78) i el segon menys golejat (23) com l’impressionant Vilaseca en el grup VI.

Els de Vila-seca, que compten amb el ‘superPitxitxi’ Monchi i els seus 36 gols (un de penal), han passat del centenar (102) per tan sols 23 en contra. No hi ha cap altre equip que sumi més gols que els de Javi Manjón. Atenció a la faceta golejadora, doncs els dos equips que li segueixen (Remolins Bitem i Alpicat) han anotat 87 i 89, respectivament, però han acabat a la segona plaça.

Mancant tres punts per al final de la Lliga regular, Abadessenc ja ho té clar (Grup I), però no Camprodon (61 punts) –es mesuraran a un Calonge desesperat per eludir el descens- o Guíxols (60) – esperen al Vilamalla- pel segon lloc d’honor.

En el grup II tot està molt clar. L’EF Mataró ja va fer els deures de campió i el Premià també com a subcampió mentre que en el III Grup solament el Suburense es va aplicar i va cantar el seu triomf diumenge passat. La que s’aveïna per la segona plaça és molt complicada: Unificació B. i Vista Alegre (66) i CanVidalet (65) van per un únic lloc. El millor gol average és pels de Bellvitge qui s’acomiadarà davant el ja descendit Olivella. Els de Castelldefels aniran a Begues, sense problemes, mentre el campió provarà als de CanVidalet. Jornada d’infart en el tercer grup.

El Tona (71) ja va tancar de manera brillant la seva campanya amb el títol fa diverses jornades (IV) mentre que la Penya Sant Pedro (65) es va col·locar segona en aprofitar-se de l’empat del cap de setmana passat del Castellar en el Municipal de Tona. Els egarencs podran lluitar per estar el proper curs en Primera Catalana.

Finalment, en el grup VI, ja estava tot decidit fa diverses jornades. Intractable el Vilaseca (85) serà Jesús i María (75) qui busqui una nova gesta en la fase de promoció d’ascens.