Examen en el Baix per a Vista Alegre, Sant Ildefons, Viladecans i Santboià

Agost ha obert la temporada 2016-2017 per als equips catalans de la Primera Catalana. En el Baix Llobregat es veuran les cares aquesta propera setmana quatre grans coneguts: Vista Alegre, Sant Ildefons, Viladecans i Santboià

Al capdavant del Viladecans/ FOTO:  UD VILADECANS
Al capdavant del Viladecans/ FOTO: UD VILADECANS

Només el Santboià té la fortuna de repetir presència en la II Edició de la Copa Baix Llobregat. Passar de sis a nou participants possibilita la presència de tres representants més de la zona i això augmenta l’interès per aquesta nova edició. Tres equips de Segona B (Gavà, Prat i Cornellà), dues de Tercera (Castelldefels i Santfeliuenc) i 4 de Primera Catalana (Vista Alegre, Sant Ildefons, Viladecans i Santboià) conformen un cartell de luxe a partir del dimarts vinent 9 d’agost.

Precisament aquest dimarts passat 26 es va estrenar el conjunt de Juan Camilo Vázquez, Amb el record inesborrable d’un passat molt proper i molt dolorós -un gol de La Jonquera va acabar amb el somni de l’ascens després d’una temporada intensa-, comença un nou curs del qual han caigut peces molt visibles en els últims projectes, altres com el golejador Josele es mantenen,  i al que s’incorporen reforços de qualitat com Iván Romano o Juanlu o el mateix Oriol Esteve. Prova de foc per a l’equip enfront de Prat i Vista Alegre per començar.

Els de Camilo sortiran a per totes/ FOTO:  FC SANTBOIÀ
Els de Camilo sortiran a per totes/ FOTO: FC SANTBOIÀ

IL·LUSIONATS

Els de Can Vinader, que aposten per mantenir el bloc de la campanya passada, amb Eloy Martínez al capdavant, han perdut al seu màxim golejador (Jordi Cano, a l’Europa) pel que hauran de trobar aquests gols que els van servir per acabar en una còmoda setena plaça la temporada passada.

Tampoc va passar excessius problemes el Sant Ildefons de Javi Gómez (9è) encara que sembla que sortiran per més. L’arribada de Pedro Bilbao ha d’ajudar igual que els gols d’Iván García a qui la modesta entitat de Cornellà ha sabut retenir.

El Vista Alegre debutarà el dimarts (20 h.)  contra el perdedor del primer partit entre Santboià i Prat mentre que el Sant Ildefons ho farà el dimecres 10 davant el perdedor del Cornellà-Viladecans.

Vista Alegre i Castelldefels,   il·lustres veïns / FOTO: FC
Vista Alegre i Castelldefels,
il·lustres veïns / FOTO: FC

L’OPORTUNITAT DE RAÚL PAJE

Clar que, si algú ho viurà com una prova especial, serà Raúl Paje. El jove tècnic riberenc va combinar a la perfecció la seva funció al capdavant del juvenil de la Unificació Bellvitge, a qui va pujar a Divisió d’Honor, i va mantenir en Primera Catalana a un Viladecans que agonitzava. Pocs futbolistes segueixen en el projecte de Paje qui sap que se li seguirà amb molta atenció tant a ell com al seu equip. Aquest dilluns 1 d’agost arrenquen. Els esperen a Cornellà rivals de luxe com Sant Ildefons els amfitrions de Jordi Roger.

Els de Javi Gómez començaran a treballar asquest dilluns 8/ FOTO: UE SANT ILDEFONS
Els de Javi Gómez començaran a treballar asquest dilluns 8/ FOTO: UE SANT ILDEFONS