L’Europa substituirà Esteva per David Vilajoana

La directiva del CE Europa ha decidit aquest dimecres comunicar la no continuïtat del tècnic Joan Esteva i anunciar l’arribada del seu substitut, David Vilajoana, ara tècnic del filial

David Vilajoana arriba al primer equip del CE Europa/ FOTO: ÀNGEL GARRETA

Joan Esteva no continuarà al capdavant del CE Europa. Així ho ha notificat oficialment el club gracienc: ” En una difícil i dura decisió, apostarà la temporada vinent per un projecte amb un altre responsable tècnic tot buscant una major projecció de jugadors de la base en consonància amb el que l’actual directiva va promoure i proposar en el seu programa electoral ara fa més d’un any”.

És més, el seu substitut serà l’actual entrenador del filial, David Vilajoana.

A cinc punts de la quarta plaça , l’Europa encara manté alguna possibilitat (molt improbable) de poder ficar-se entre els escollits a l’ascens a la Segona Divisió B. En qualsevol cas, la directiva que presideix Víctor Martínez ja ha pres la decisió per a un relleu que es farà oficial a final de temporada. Esteva va treure la temporada passada a l’equip del perillós descens mentre que aquesta temporada, a falta de 15 punts per disputar-se, és 8è amb 49 punts i està pendent de rebre en el Nou Sardenya a Horta i Vilafranca i visitar Narcís Sala, Palamós i Vilassar de Mar.

Pel que fa a Vilajoana és un home de la casa escapulada, acumula experiència en categories inferiors i lluita en l’actual per ascendir amb el segon equip a Primera Catalana.