“Estic indignat perquè és una puta vergonya”

Pedro Dólera va acabar molt enfadat amb l’actuació de l’àrbitre Carlos Ferrero Mansilla. El tècnic escapulat demanava serietat i afirmava que “fa olor que alguna cosa passa i l’Europa aquí molesta”

Pedro Dólera, durant la roda de premsa d'ahir // FOTO: BTV
Pedro Dólera, durant la roda de premsa d’ahir // FOTO: BTV

La Montañesa va guanyar l’Europa, un fet que comença a ser habitual els últims anys. A l’equip de Nou Barris se li donen realment bé els derbis. Ara bé, el partit del Sardenya va deixar més coses a banda del resultat. La feina del col·legiat va indignar a l’Europa, que va reclamar fins a dos penals a l’àrea rival. Pedro Dólera, que va exercir de portaveu de l’equip, es va encarregar de demostrar-ho a sala de premsa: “L’Europa està fart de tota la parafernàlia que s’ha muntat entorn nostre”.

Segons el tècnic, “fa vuit jornades que intentem callar perquè estàvem a la final de la Copa Catalunya. Hem estat honestos amb la Federació, però aquí tothom plora”. Va esclatar el preparador escapulat, com també “algun jugador ha fet una declaració fora de to perquè estan fins a dalt. Parlem o no sempre arriba l’estropici”.

Com dèiem, Dólera va exercir de portaveu de l’equip a petició dels seus futbolistes: “Em demanen que parli i ens deixem de tonteries. Perquè ja està bé”. L’Europa és tercer classificat del grup 5 i actual campió de la Copa Catalunya, però segons el seu tècnic no ho ha tingut fàcil: “Estem lluitant contra tot. Jugant diumenge i dimecres i ningú ens ajuda en res. Volem serietat i que es respecti als 22 jugadors i el cos tècnic”.

“EL PENAL A PASTELLS ES XIULA AQUÍ I A XINA”

Respecte és el que demana Pedro Dólera i també als que manen “que no hi hagin històries”, perquè “fa olor que alguna cosa passa i aquí l’Europa molesta”. “Mai hem dit res. Fa un any que no parlo d’àrbitres perquè diuen que plorem”. Havia d’arribar aquest moment, perquè “els comentaris del rival a l’àrbitre jo no els puc fer perquè me’n vaig al carrer”.

Pedro Dólera no és el primer entrenador que alça la veu contra el col·lectiu arbitral i segurament tampoc serà l’últim. Segons el tècnic, “no podem marxar amb 5 grogues i ells amb 4. L’únic equip que ha proposat futbol és l’Europa”. La causa de la discòrdia, com hem explicat, són dos penals: “El penal a Pastells es xiula aquí i a Xina. La mà d’Uri Escabrós… ell mateix la reconeix”. Doncs això.