Està prohibit guanyar a domicili?

Cinc victòries locals i cinc empats tanquen una desena jornada de competició en la que La Pobla de Mafumet, Rubí i Masnou van mostrar la seva autoritat sobre la gespa amb triomfs importants. Per a baix, els tres equips en descens no van passar de l’empat, tot el contrari que el Figueres de Edu Vílchez

Empat a un gol a Els Canyars/ FOTO: ALEX GALLARDO
Empat a un gol a Els Canyars/ FOTO: ALEX GALLARDO

És clar que cada dia costa més guanyar fora de casa i per a mostra aquí està la desena jornada de competició en la qual aquesta absència de triomfs visitants es va combinar amb un total de set penals assenyalats dels quals es van fallar dos. La Pobla de Mafumet, que va caure la passada setmana en el Nou Sardenya, no va donar respir al gran Peralada de Nacho Castro. Va ser la golejada del cap de setmana com la que es va viure –cinquena consecutiva- al Olímpic de Terrassa on els de Pirri van poder amb un brau Gavà.

Segueix la seva marxa poderosa el Rubí de Julià García. Es van avançar els locals gràcies al central David Fontanils abans del descans, va empatar el conjunt escapolat amb tant de Roberto Camacho (54’), però va decidir, una altra vegada, el ‘criminòleg’ David López, a quatre minuts per al final, a passada del seu propi company de zona. Per alguna cosa queden com els màxims realitzadors (18) del grup per davant d’un Europa que va encaixar la seva segona derrota en el que va de temporada.

Més triomfs locals per al fabulós Masnou de Miguel López enfront del Manlleu i ja van cinc sobre deu més quatre empats. La reaparició de MacKay no va poder ser més oportuna i va decidir el triomf per la mínima. Mentre, a Vilatenim, s’estrenava Edu Vílchez i ho va fer amb una victòria treballada davant un Vilassar que queda més a prop del perill.

Tres empats a un gol i dos a zero punts van completar la jornada. En Els Canyars, Miki Carrillo va trencar la pèssima ratxa de cinc derrotes marineres. No va passar de l’empat, però, com a mínim, va arrencar un punt d’or atès que els seus ‘veïns’ més propers (Prat i Palamós) també van sumar un punt. Aleix Vall (Martinenc) i Manga (Palamós) van ajudar als seus equips des del punt de penal. Un altre repartiment de punts es va donar en el ‘Pepín Valls’ el que deixa als de Toni Rodríguez en una còmoda 14ª posició i setens als d’Andrés González a només tres punts de la primera plaça.

No van passar del marcador inicial ni al Sagnier ni al Municipal de Vilafranca. Cuadras va poder anotar pel Cerdanyola, però va fallar una pena màxima mentre els potablava no van poder trencar el mur visitant després del KO de la Copa RFEF de dimecres passat.

10a Jornada Tercera Divisió
10a Jornada Tercera Divisió