Eslava fa líder l’Europa a un derbi apassionant

Exemplar derbi barceloní al Nacís Sala i fenomenal triomf d’un CE Europa molt seriós enfront d’un Sant Andreu que va donar la cara davant 6.531 espectadors

El davanter barceloní Javi Eslava va sortir en el descans i va ser definitiu per al seu equip // FOTO. CE Europa

Quina llàstima no poder veure més derbis com el que han regalat aquest diumenge de gener UE Sant Andreu i CE Europa. Quina llàstima!. 6.531 espectadors presents al Narcís Sala han gaudit de valent encara que només els 600 visitants s’han endut el somriure final per un gol definitiu de Javi Eslava en el minut 92′.

Es va avançar l’equip de Molist, va igualar i va superar el de Gatell-Senabre, van empatar els quadribarrats i, quan tothom mirava l’empat, va decidir Eslava.

6.531 ESPECTADORS AL DERBI!

A un Narcís Sala ple, amb un ambient de gala per a aquest derbi barceloní, els dos equips van mostrar un respecte absolut i bones maneres. Molta tensió A l’ambient, però exquisida correcció dins i fora del camp. Felicitats a tots.

Una pena màxima inexistent va inclinar el primer gol del partit per a Alexis (15′) encara que els europeistes reaccionarien amb força. Un excel·lent Adri Gené va obligar a lluir-se al porter local Jaime (28′) igual que va fer Casti (33′) amb el debutant Pau Torres.

Els 6.531 assistents a l’estadi quadribarrat, 600 graciencs inclosos, no es podien perdre ni un segon. El pols a les àrees era molt forta i Servetti va demostrar la seva categoria en el gol de l’empat (39′). Tremenda cursa i perfecta definició per a posar l’1-1 abans del descans.

EL CUL DE SERVETTI

El davanter uruguaià va ser un dels grans protagonistes de la tarda perquè va certificar l’1-2 a servei de cantonada de Gené. Es va cantar gol olímpic de l’actiu extrem encara que seria el cul de Servetti l’autor del gol.

Era el minut 56 i va aparèixer el col·legiat per a no assenyalar una pena màxima favorable als visitants. Jaime va derrocar a Servetti (62′) però es va oblidar d’assenyalar-ho; no obstant això, els escapulats pensen més en futbol que en protestes. I la prova la va donar Eslava, que va entrar en el descans, perquè primer va provar a Jaime (68′) i després el sentenciaria (92′) després de l’error general de la defensa.

Molist va donar entrada Josu a la desesperada, però ja no va haver-hi temps i el líder del grup III de la Segona Federació va tornar a guanyar el derbi.

Gran aplaudiment per als dos equips, per a jugadors i tècnics i, si ens permeten, per a l’afició del nostre futbolcat.

FITXA TÈCNICA

UE SANT ANDREU, 2

Jaime, Casti, Guzmán, Darbra (Iker 58’), Albertito (Vives 67’), Pochito (Serrano 67’), Méndez, Alexis, Genís, Paredes (G. Oliva 58’) i Pelegrín

CE EUROPA, 3

Pau Torres, Mario, Cano, Campeny, Vilamitjana (Bermúdez 57’), Servetti, Aliaga (Manel 89’), Pau López, Castell, Adri Gené  (Aduane 82’)i Noel (Eslava 45’).

ARBITRE: Alejandro Sánchez Alba (Comitè Aragonès), assistit per Diego Sánchez Espílez i Mihaita Marius Haghiac. Grogues a Pau López, Noel, Campeny, Vilamitjana, Servetti,

GOLS: 1-0 Alexis p. 15’, 1-1 Servetti 39’, 1-2 Servetti 56’, 2-2Alexis 63’, 2-3 Eslava 92’

ESTADI: Narcís Sala. 6531 espectadors. Sant Andreu i l’Europa van lluir un braçal verd, símbol de la lluita contra el càncer, i van donar suport a la campanya de l’Associació Contra el Càncer.