El Manresa demana: ‘Escalfem El Congost’!

Campanya calenta del CE Manresa per omplir l’Estadi de El Congost en els play offs a Segona B , una altra sensacional iniciativa del seu departament de premsa


Les ‘estrelles’ del Nou Congost se sumen a la nova campanya de promoció del club manresà // FOTO: CE Manresa

El CE Manresa ha presentat aquest dilluns el ‘Carnet Playoff 2a B’ amb el que per només 20 euros (10e per als menors de 26 anys! I gratis per als menors d’edat) es podrà accedir al Nou Congost. Així es podrà veure els tres partits a casa de la segona fase, més el del pròxim diumenge contra el potent Terrassa que tancarà la primera part del campionat.

Per tant, sortirà a 5 euros o 2’5e per partit, segons la franja d’edat, a més els socis ja tenen l’accés inclòs per a tots els partits.

‘UN PUNT PICANT’

El novedós carnet s’ha posat en marxa mitjançant una campanya de video un punt ‘picant’ d’alguns jugadors de la primera plantilla. La realitzadora manresana, Marta Ripollès, ha estat l’artífex del video.

Després de l’anàlisi de la normativa del PROCICAT i les converses amb l’Ajuntament, l’aforament és de 1000 espectadors, però el club habilitarà 750 “seients” a Tribuna que estaran degudament senyalitzats.

D’aquesta manera, tots els aficionats hauran de seure sobre aquest punt que té una distància de seguretat d’un metre i mig amb el següent.

El públic també trobarà l’entrada i la sortida senyalitzades ja que prèviament, s’haurà d’accedir amb la Declaració de Responsabilitat. Membres del club insistiran en el seguiment de les mesures covid a l’estadi i per aquesta raó es recomana venir al camp amb temps per evitar aglomeracions.

Manresa
L’equip que dirigeix Ferran Costa està quallant una gran temporada // FOTO: CE Manresa

DEL CONGOST A NOVA YORK

El carnet es podrà adquirir de dimarts a divendres a les oficines del Congost entre les 18h i les 20h. Per al primer partit, el CE Manresa ha reservat 150 entrades per als socis visitants.

Finalment, com va anunciar la directiva al setembre, el CE Manresa farà el sorteig del viatge a Nova York #AlCongostiVola coincidint amb el primer partit oficial amb entrada normal de públic.

Aquest sorteig s’hauria d’haver fet fa un any coincidint amb l’inici de la pandèmia i es va ajornar per les restriccions de públic durant tota aquesta temporada. En resum: ara toca escalfar l’Estadi, doncs ‘Escalfem El Congost’