Ensopegada de l’Hospi per a començar Lliga

No és sorpresa que perdi l’Hospi enfront d’un filial sempre poderós com és el Girona d’Axel Vizuete, però aquest primer KO d’un ‘gran’ ja anima a veure la competitivitat existent en aquest grup que va obrir temporada amb gol d’Oscar Muñoz

Ni Hospi ni Girona B li van donar l'esquena al partit sinó tot el contrari
Ni Hospi ni Girona B li van donar l’esquena al partit sinó tot el contrari // FOTO: CELH

@ManuelSeguraM

Ensopegada de l’Hospi per a començar Lliga en una primera jornada amb 3 triomfs locals, 3 empats i 2 victòries a domicili i gràcies a 8 gols locals per 6 visitants; d’altra banda el primer gol de la competició (93′), obra d‘Oscar Muñoz, posa a la Guineueta al mapa de la 3a RFEF;  mentre la caiguda de l’equip dirigit per Cristian García posarà més en alerta als grans favorits.

Qui va assumir aquest paper va ser la UE Olot enfront d’un Castelldefels a qui la mala fortuna (Juanito, pròpia porta 8′) li va marcar el camí. Els garrotxins van sortir molt forts i una pena màxima la va aprofitar Ferrón per a col·locar el segon (40′). Encara que Gallardo (57′) va reduir diferències, va aparèixer Sergi Arranz, després d’un primer tret al pal, i va començar el seu compte anotador.

https://twitter.com/eeguineueta/status/1434547195378810895?s=20

ENSOPEGADA DE L’HOSPI

No obstant això, la derrota riberenca, a casa seva, enfront del Girona B ha estat el resultat de la jornada amb una segona part definitiva. Arnau Ortiz (57′) va posar el 0-1 i el malià Dawda (70′) van provocar la inquietud local i, encara que Carlos Cano (86′) es va estrenar, va ser insuficient.

Hospitalet va ser una de les dues derrotes locals perquè el jove Granollers va pagar la visita de l’interessant Sant Cristóbal al carrer Girona amb gol del ‘juvenil’ Oscar Sierra per a sumar els primers tres punts de la competició.

També va sumar els 3 en joc la UE Sants de Tito Llosio confirmant l’aposta del seu tècnic per intentar evitar sofrir el màxim aquest curs; un gol de Favio (60′) va derrotar a un Figueres il·lusionat. En resum: ensopegada de l’Hospi a la primnera jornada.

Interessant pols resolt amb igualada en el Narcís Sala
Interessant pols resolt amb igualada al Narcís Sala / FOTO: UE Sant Andreu

TRES EMPATS

Aquesta 1a jornada compta amb 3 empats, dos a un gol i un altre a zero; a 1 ho van fer Sant Andreu i Manresa (els visitants van reclamar tres penes màximes) i Vilassar de Mar enfront de Vilafranca (Eric Ruiz i Eric Via, golejadors). No van passar del 0 a Peralada amb la visita de la Pobla de Mafumet i gran actuació del meta local David Aroca.