“Ens hem d’oblidar del play-off”

El tècnic del Reus FC Reddis, Marc Carrasco, és rotund amb les seves paraules encara que això no significa renunciar a res. El més important és el partit contra l’Olot (diumenge 14)

El tècnic roig-i-negre, Marc Carrasco, se centra en el dia a dia més que en el futur // FOTO: Rerus FC Reddis
El tècnic roig-i-negre, Marc Carrasco, se centra en el dia a dia més que en el futur // FOTO: Rerus FC Reddis

Les paraules de l’entrenador del Reus FC Reddis, Marc Carrasco, van sorprendre una mica a Mollerussa. De fet, el seu equip només quedava a 3 punts de la cinquena plaça de la classificació ; la realitat és que, a falta de 18 per disputar-se, les il·lusions futures continuen intactes.

“La realitat diu que no lluitarem pel play-off, que ens hem d’oblidar del play-off, i centrar-nos en el dia a dia que es diu Olot”, afirmava després de caure per la mínima a Mollerussa.

Cinc jornades consecutives sense conèixer la victòria, presenten un Reus FC Reddis a la 8a plaça, segon menys golejat (23), al costat de Vilassar, i a només 3 punts de la promoció d’ascens.

DECLARACIONS DE MARC CARRASCO POSTERIORS AL PARTIT DE MOLLERUSSA

EL PLAY-OFF NO ÉS L’OBJECTIU

No obstant això, el tècnic Marc Carrasco ha triat la reflexió abans que ‘carregar’ contra la pèssima actuació del col·legiat del Baix Llobregat, Martín Varas.

Hores després de l’onzè KO a la Lliga, el tècnic roig-i-negre ens recorda que “des que hem començat a parlar de play-off, ens ha costat més jugar. Aquest Reus acaba de pujar i ens pesa molt el seu nom i la seva memòria, cal creure i estabilitzar-nos en el dia a dia i no obsessionar-nos”.

La realitat és que “l’entorn s’ha oblidat del dia a dia i no ens recordem que fa tres anys no hi havia ni futbol a Reus. Ens toca gaudir, no sofrir, aquest és l’objectiu. Si arriba el play-off, ja arribarà”.

L'equip del Baix Camp ocupa la 8a plaça de la classificació de Tercera Federació // FOTO: Reus FC Reddis
L’equip del Baix Camp ocupa la 8a plaça de la classificació de Tercera Federació // FOTO: Reus FC Reddis

SANG ROIG-I-NEGRA

Marc Carrasco parla amb la il·lusió de qui fos jugador de l’entitat “des de fa 14 anys. Soc ‘el tío’ més il·lusionat, més roig-i-negre que el pal de la bandera i pateixo molt per la gent“. Tot i això, cal ser autocrítics per a centrar-nos al present. M’explico?”.

És clar que s’explica encara que el seu discurs sona a massa realisme. “De què ens allunyem després de perdre a Mollerussa?”, ens pregunta, i, sense arribar resposta, contesta. “De res, no ens allunyem de res, ens acostem al final de temporada i la pròxima l’afrontarem amb el que hem après de l’actual”.