Enric Vallès torna a Manresa i el Lloret incorpora Mateo Rodríguez

Divendres de cares noves a la Primera Catalana. No obstant això, es tracta de dos grans coneguts no solament en la categoria sinó en el futbol català. En qualsevol cas, alegria per als tècnics del Manresa (Dani Andreu) i del Lloret (Edu Urdiales) doncs ja poden comptar amb la presència d’Enric Vallès i Mateo Rodríguez, respectivament, en les seves files

El crack Enric Vallès torna a Manresa/ FOTO: E.V.
El crack Enric Vallès torna a Manresa/ FOTO: E.V.

La tornada d‘Enric Vallès a Manresa amplia les possibilitats d’ascens per a un equip que desitja aconseguir una Tercera enyorada. Els del Congost comptaran amb un gran futbolista que als seus 25 anys encara ha de donar molt futbol, si les lesions li respecten.

L’aventura americana en el City Islanders de Pensilvània ja és història com ho ha estat el seu pas pel NAC Breda holandès, el Birmingham City de la Premier League, la Unió Esportiva Olot, el Cornellà i el Manresa amb qui va sumar el títol de campió de Catalunya. Enric torna a casa amb la seva classe extraordinària

D’altre banda, el CF Lloret ha realitzat un nou fitxatge. Es tracta de Mateo Rodríguez, de 22 anys, que arriba provinent de l’Andorra de la Primera Catalana, rival dels lloretencs en el present campionat de lliga. És un defensa polivalent que destaca pel seu treball i la seva contundència en les accions, gràcies a un gran potència física.

El nou jugador lloretenc ja va estar a les ordres d’Edu Urdiales durant l’estiu del 2014, quan va arribar procedent del Llagostera B.

Més força pel Lloret / FOTO: M.R.
Més força pel Lloret / FOTO: M.R.

Tot i així, i per motius laborals, no va poder formar part de la plantilla selvatana. En aquest sentit, el tècnic valora molt positivament aquesta incorporació. Considera que “Mateo serà un reforç molt important, ja que és un futbolista que s’adapta a diferents posicions”.

Mateo Rodríguez podria entrar en la convocatòria per al partit que jugarà el Lloret, aquest diumenge a les 12:00h, a Vilassar de Mar. L’entrenador ho decidirà aquest vespre, després de l’últim entrenament de la setmana.

AIXÍ ESTÀ EL MERCAT A PRIMERA CATALANA GRUP 1