Enric Gallego, el Bon Pastor del Cornellà

El capità és el líder de l’equip i ha marcat tots els gols dels verds a la lliga (5), que han valgut 9 punts. Gràcies al seu encert el Cornellà és quart, només superat pels invictes Elche, Mallorca i Villarreal B

JORDI MESTRES @jordimestres7
Enric Gallego ha marcat tots els gols del Cornellà aquesta temporada // FOTO: Andrés Ayala

El nom propi dels equips catalans a l’inici de temporada al grup 3 de Segona B és Enric Gallego. En la temporada de l’estrena a la capitania, el davanter s’està erigint en l’autèntic líder del Cornellà, dins i fora del camp. Ha marcat tots els gols del seu equip i ha fet possible que, després d’un mal inici, el conjunt verd remunti el vol fins a alçar-se a la quarta posició. Cinc n’ha marcat en els últims tres partits, que el Cornellà compta per victòries. La passada, amb 16 gols, va ser la seva millor temporada a Segona B. Aquesta, novament amb la samarreta verda posada, va camí de superar el seu rècord.

El Cornellà va ser l’únic equip català que va sumar tres punts en una nova mala jornada pels nostres. Un en va sumar el Lleida Esportiu, en la seva visita a Son Malferit. Els blaus van posar-se per davant en el marcador, però l’Atlètic Balears va igualar a la segona part. Sigui com sigui, bon empat dels de la terra ferma, que allarguen la ratxa d’imbatibilitat a set partits amb Gerard Albadalejo a la banqueta.

Badalona i Hércules van empatar al Rico Pérez // FOTO: Hércules CF

Només Elche, Mallorca i Villarreal B no han perdut a banda del Lleida. El Badalona no ho ha fet des de la desfeta (5-1) al Martínez Valero. A diferència d’aleshores, l’equip de Manolo González va saber competir en un gran escenari com el Rico Pérez. Aly va rescatar un bon punt pels escapulats, que ja venien d’empatar a la Nova Creu Alta.

El Sabadell perd 2 punts al 90’

Precisament, el Sabadell va quedar-se amb un pam de nas a Zaragoza. El Deportivo Aragón va igualar un partit que tenia perdut al darrer instant, gràcies a un gol en pròpia porta de Migue. Els arlequinats van perdre una victòria que estava a la butxaca i només n’han aconseguit una en els cinc partits disputats. Toni Seligrat té molta feina per davant.

El proper rival del Sabadell serà el Peralada, un dels tres equips que no coneixen la victòria al grup 3. Els altres dos són el Deportivo Aragón i l’Olot, que va ser el seu rival en el derbi gironí del passat dissabte. Mal moment per a tots dos, tot i que l’equip de la Garrotxa encara conserva l’alicient de la Copa del Rei. El proper dimecres els de Posse visitaran la Nueva Condomina per a enfrontar-se al Murcia.

El Municipal no fa trempera pel Llagostera

El retorn al Municipal no està sent productiu pel Llagostera. Tres partits ha jugat l’equip d’Óscar Álvarez al seu camp i tots han acabat amb una derrota. La darrera, contra el Formentera. Els gironins, després d’una temporada més que discreta, estan en una situació delicada. Tot i això queda un món per davant, tant per ells com per tothom. Estem a la jornada 5.