Enric decideix pel Cornellà i els penals pel Nàstic

Els verds i els grana, juntament amb Horta i Llagostera, disputaran les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta. A Vilafranca es van complir els pronòstics, però al Baix Llobregat va saltar la sorpresa

JORDI MESTRES @jordimestres7
El Cornellà va classificar-se gràcies a un gol d’Enric Gallego // FOTO: Ue Cornellà

Les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta estan definides. Horta, Llagostera, Gimnàstic de Tarragona i Cornellà són els quatre escollits per a disputar-se el títol. Un equip de Segona A, dos de Segona B i un Tercera buscaran endur-se una competició que ha coronat en els últims anys a modestos com per exemple l’Europa o el Sabadell. La vesprada ‘copera’ va deixar una sorpresa que, per poc, no van ser dues. El Cornellà s’imposava a un equip de categoria superior com el Reus, mentre que el Vilafranca queia als penals contra el Nàstic. Dues categories separaven aquests rivals, però la igualtat va ser la nota dominant. Això és la màgia de la Copa Catalunya.

Al Penedès, el Vilafranca es posava per davant ben d’hora, al minut 10, gràcies al gol de Ton. L’avantatge va durar fins el 68’, quan Iván Vidal – jugador de la Pobla de Mafumet – va igualar el marcador. L’empat final conduïa a uns penals que va gestionar molt millor el Nàstic que no pas el Vilafranca. Tres en va fallar el degà penedesenc i cap l’equip grana, classificat per semifinals.

Gairebé al mateix temps saltava la sorpresa a Cornellà. Enric Gallego, que està de dolç, va tornar a tenir una cita amb el gol al quart d’hora de partit. La diana va acabar sent definitiva, ja que el marcador final va ser de victòria local mínima (1-0). El Reus, que tornava a l’escenari on es va coronar campió de Segona B, no va complir. Sí el Cornellà, que sense cap mena de dubte està protagonitzant un gran inici de temporada. Enric Gallego hi té molt a veure.