Enfrontar-se al passat per a millorar el present

Enric Gallego, que encara no ha jugat amb Rodri per una lesió, té l’oportunitat de vestir-se de curt per primera vegada contra l’equip on va triomfar: el Cornellà

Jugarà Enric contra el Cornellà? // FOTOS: L’Esportiu i Andrés Ayala

Una microruptura a l’abductor ha impedit a Enric Gallego participar dels últims partits de l’Olot. El davanter, que ha entrenat avui amb el grup per primera vegada, pot tenir un retorn especial si arriba a temps per diumenge. Enric i el Cornellà coincidiran a un terreny de joc, però com a rivals. Els amics, seran enemics per primera vegada. Això, sempre i quan, arribi a temps per a diumenge i Rodri consideri oportú el seu retorn.

I és que els números del nostre protagonista a Olot no han estat els millors. Enric Gallego no ha marcat cap gol amb el conjunt garrotxí. Com la temporada passada a Badalona, les sancions i els problemes físics li han impedit tenir continuïtat. Els minuts que li falten ara, els va tenir – i de quina manera – a Cornellà.

Allà, Enric encara és un ídol, se l’estima i se l’admira. Els seus gols el van convertir en el líder de l’equip a Tercera Divisió i li van valer el salt de categoria. De la mitjana de 20 gols a Cornellà, s’ha passat als 2 que ha marcat el darrer any i mig a Badalona i Olot. Molt pocs. Rodri, però, va deixar clar als companys de Radio Olot que volia que Gallego fos “el primer fitxatge d’hivern”.

POSSIBLE RETORN A CORNELLÀ?

L’Enric del Cornellà encara no s’ha vist a la categoria de bronze. I, precisament, diverses fonts han assegurat a aquesta redacció la probable tornada de l’ídol al Baix Llobregat. Res està tancat i caldrà esperar a veure que depara el mercat hivernal. En qualsevol cas, és tan clar que Enric és jugador de l’Olot, com que se l’estima, i molt, a Cornellà.