En joc els liderats de Primera Catalana

Cap de setmana espectacular en Primera Catalana amb els liderats dels tres grups en joc; ara com ara, manen L’Escala, Tona i At. Lleida encara que aquesta nova jornada de Lliga pot posar en evidència més que tres punts

El líder Tona de Ricard Farrés visita Sant Just amb una ratxa de 7 partits invicte; els locals sumen 10 // FOTO: UE Tona
El líder Tona de Ricard Farrés visita Sant Just amb una ratxa de 7 partits invicte; els locals sumen 10 // FOTO: UE Tona

Jornada dissetena en la 1CAT amb partits claus i directes amb els màxims protagonistes a endur-se l’única plaça en joc com a campió de grup; aquests liderats es poden veure afectats en aquest cap de setmana amb partits a destacar. L’Escala visita Lloret mentre la Montañesa (a tres punts del líder) i invicte des de la jornada 8a (6 triomfs per 2 empats) rep al Parets.

PRIMERA CATALANA: ES JUGUEN ELS LIDERATS

El sorprenent L’Escala de Sepu, que ha sumat dos KO en els seus últims cinc partits, segueix com a màxim realitzador de la Primera Catalana, grup I (32) i tercer menys golejat (17). A la seva casa ha cedit 2 empats i 2 derrotes en 9 partits disputats i manté a Henry com el seu màxim artiller amb 7, a 3 del Pitxitxi Brice (Bescanó).

L'Escala de Sepu és l'autèntica revelació de la temporada en el Grup I // FOTO: FC Martinenc
L’Escala de Sepu és l’autèntica revelació de la temporada en el Grup I // FOTO: FC Martinenc

AT SANT JUST- TONA, MOLT FORT!

Però, si hi ha molts partits interessants aquest 12/13 de febrer, cal anotar l’At Sant Just (tercer, 30 punts) enfront del líder Tona (35 punts) per a aquest dissabte a les 18.10 h., Grup II. Els locals de Marc Cabestany, amb Jan González (12 gols) i Eloy (7) al capdavant, ja acumulen 8 triomfs i 2 empats en els seus últims deu partits.

D’altra banda, els visitants de Ricard Farrés, amb 16 de 21 punts sumats en les seves sortides, també són els màxims realitzadors d’aquest grup II amb Alex Gaitán (6) com la seva primera referència golejadora. Sis triomfs i dos empats consecutius mantenen ferms als osonencs després de caure en la jornada 9 enfront del veí Vic.

DESCANS PER A AT. LLEIDA

En el grup III, Viladecans (29) vol dormir líder i això depèn de derrotar a la potent Rapitenca del mestre Toni Teixidó, ja que el At. Lleida ‘descansarà’. Quatre triomfs i dos empats consecutius registra el conjunt baixllobregatí mentre els tarragonins arriben amb 7 victòries i 2 empats.

L'Atletic Lleida descansa però estarà atent al Viladecans-Rapitenca // FOTO: UE Rapitenca

L’Atletic Lleida descansa però estarà atent al Viladecans-Rapitenca // FOTO: UE Rapitenca

Interessant pols entre segon i tercer (diumenge 13, 17 hores), només separats per un punt i amb el  visitant Jordi Oribe (10) com a màxima atracció. Mentrestant, el primer realitzador dels locals és Ismael Cabello amb 3 gols, ja que tenen el seu global (23) molt repartit. I, atenció, perquè s’enfronten a la defensa menys golejada dels tres grups (7).