En el duel dels Alberts, guanya Fernández a García

Important triomf del Manlleu en la seva primera sortida aquesta temporada enfront del Granollers. Recital osonenc, amb doble protagonisme per a Óscar Uroz en el duel dels Alberts: va guanyar el visitant Fernández al local García

Óscar Uroz, jugador del Manlleu / FOTO:  @OscarUroz
Óscar Uroz, jugador del Manlleu / FOTO: @OscarUroz

No és més que una anècdota, però aquí queda l’1-3 final entre Granollers i Manlleu en el Municipal del carrer Girona. Els locals arribaven molt animats després d’estrenar-se a Tercera divisió amb un triomf a Peralada (gol de Dídac) mentre que els visitants no havien pogut passar el zero a zero inicial enfront del Santfeliuenc.

Amb aquesta realitat, el duel entre Granollers (Albert García) i el Manlleu (Albert Fernández) era una prova de toc pels dos. I els d’Osona no van donar opció.

Dos gols d’Óscar Uroz i un de Joshua van col·locar un terrible 0-3, mancant 25 minuts per finalitzar un partit en el qual David Durán va col·locar el tant de l’honor local. Aquest 1-3 sembla molt contundent.

Declaracions a Ràdio Granollers

En finalitzar el partit i, encara que cada dia costa més que parlin els protagonistes (sigui la categoria que sigui), el tècnic local, Albert García es queixava de la derrota. “Aquest és un camp petit i crec que els ha beneficiat. No obstant això, tenen un bon equip i molt endreçat”, va afirmar als voluntariosos companys de Ràdio Granollers mentre es retiraven tots els protagonistes. “No hem estat molt verticals i hi ha moltes coses a corregir. No vam poder superar la seva primera línia de pressió”, va afegir.

Per a Albert García “un error tàctic” va donar lloc a l’1-2 i, a partir d’aquí “vam haver d’improvisar més del compte”.

El Manlleu espera per la tercera jornada al Terrassa a casa mentre que el Granollers anirà a Rubí.