Emaná i Bicho, problemes per a Martín Posse

Serà el primer gran inconvenient que tindrà el tècnic de La Pobla, Martín Posse. Emaná, per una absurda expulsió, i Bicho, per acumulació, no jugaran la tornada aquest proper diumenge

Un crack per a la Pobla de Mafumet / FOTO: twitter Emaná
Un crack per a la Pobla de Mafumet / FOTO: twitter Emaná

Caldrà remuntar un 1-0 encara que a aquesta tasca ja estan acostumats els jugadors del ‘Cholo’ Martín Posse. Aquest proper diumenge (18.30 hores) la Pobla de Mafumet té davant la seva gran oportunitat per estar la temporada 2015-2016 en segona divisió B. No obstant això, el primer gran problema serà lluitar sense Emamá ni Bicho per diferents sancions.

Absurda expulsió del golejador Emaná ja que va veure la vermella una vegada va finalitzar el partit. Stephane ja ha demanat disculpes a través del seu compte de Twitter encara que aquesta absència pesarà molt com ho farà la de Bicho, per acumulació. La notícia positiva serà el retorn de Joaqui.

La Pobla, que no ha aconseguit marcar un gol en les seves tres sortides dins d’aquesta lluita per l’ascens, ha mostrat la seva millor cara en el Municipal de La Pobla. Triomf per la mínima (1-0) davant el Tuilla i històric davant del San Fernando (2-0). Aquest proper diumenge ha de ser la tercera i definitiva.