Els tres tenors dels volcans

Les renovacions d’Abel Solé i Héctor Simón, juntament amb el retorn de Roger Vidal, garanteixen una medul·lar de garanties i molt compromesa a la Garrotxa

JORDI MESTRES @jordimestres7
Héctor Simón, Abel Solé i Roger Vidal, fidelitat al mig del camp de l'Olot // FOTOS: Martí Albesa
Héctor Simón, Abel Solé i Roger Vidal, fidelitat al mig del camp de l’Olot // FOTOS: Martí Albesa

Lluny de ser traumàtic, el descens a Tercera està servint a l’Olot per a reformular-se. El projecte no està mort, sinó que segueix ben viu. Joan Agustí i la seva directiva al capdavant han optat per un tècnic experimentat, com Ramon Maria Calderé. L’entrenador de Vila-Rodona té el clar objectiu de retornar el club garrotxí a la categoria de bronze i per a fer-ho li estan donant bons fonaments. L’arribada del vigent pitxitxi del grup 5, Marc Mas, és el millor exemple. L’Olot des de fa anys aposta per un estil ofensiu i alegre. La forma de culminar-lo són els davanters, però el pulmó es troba a la medul·lar. Per a tenir la pilota, què millor que tres futbolistes que el coneixen millor que ningú. Aquests són Abel Solé, Roger Vidal i Héctor Simón.

“Quedar-me a l’Olot sempre ha estat la primera opció”, comentava aquest últim tot just després de ser renovat. “Tinc molta experiència i puc ajudar als més joves”, afegia aquest migcampista de 32 anys, que ha jugat a Espanyol, Castelló, Sabadell i Oviedo. Experiència no li falta i compromís, tampoc. 67 partits de bon futbol en dues temporades l’avalen.

Per estadístiques, les dels seus dos acompanyants a la medul·lar. Roger Vidal ha jugat quasi 250 partits amb l’Olot, mentre que Abel Solé més de 400! Són dues llegendes d’un club que cuida molt aquests detalls. Tots tres, han retornat l’estima amb confiança en el projecte quan més se’n necessita. Són els tres tenors dels volcans.