Els líders de Primera Catalana segueixen fermes

A falta de una jornada per al final de la primera volta, Tona, Guineueta, Vilanova i Mollerussa, els líders de Primera Catalana, segueixen fermes

Guineueta
La Guineueta sembla decidida a lluitar per la primera plaça del subgrup 1B // FOTO: @SendyDihor

Amb tota la segona volta per davant, els líders de Primera Catalana segueixen fermes. Tona, Guineueta, Vilanova i Mollerussa. I, atenció, perquè el pròxim cap de setmana hi ha duels molt atractius.

ATAPEÏDA PRIMERA CATALANA

Superada la mitja dotzena de partits des que la Lliga es va reprendre el 28 de febrer, la #1cat, que fins i tot compta amb 10 ajornats per la pandèmia, manté encara a dos líders (EE Guineueta i Vilanova) invictes. Per cert, seguiexen pendents de si hauran descensos o no (decidirà l’Assemblea).

En el subgrup I mana el Tona. Els de Ricard Farrés, que van caure el passat 28 febrer davant el Vic (4-0), no han tornat a conèixer la derrota i sumen 4 triomfs i 1 empat en els seus 5 duels posteriors.

Els seus 17 punts li valen per a treure 1 de diferència al segon (Llagostera B) que aquest diumenge va perdre a la seva casa enfront d’un Lloret, rei de l’empat. Amb 3 punts menys queda L’Escala a la tercera plaça. Pròxim cap de setmana: L’Escala-Tona a casa dels de Sepu.

TOTPODEROSA EE GUINEUETA

La EE Guineueta només ha deixat escapar dos punts dels 18 disputats i va ocórrer en la 2a jornada (11 d’Octubre) davant el Sabadell Nord (1-1). Els de Luis Gallego, que no juguen des del passat 21 de març, mostren 16 punts en 6 partits (dos menys que la resta), 1 més que U.Llefià i 2 més que Sant Cugat. Altra prova que els líders de Primera Catalana segueixen fermes.

Atenció al pròxim xoc entre els invictes de Nou Barris i els badalonins al Municipal de la Guineueta. Carlos Pérez només ha encaixat 3 gols.

El Vilanova d'gus Isabel suma 4 triomfs i 3 empats // FOTO: CF Vilanova

El Vilanova d’gus Isabel suma 4 triomfs i 3 empats // FOTO: CF Vilanova

VILANOVA, TAMBÉ INVICTE

L’equip d’Agus Isabel, que continua invicte lluny de casa seva, no va poder passar del 0-0 inicial a Can Vinader encara que segueix el front del subgrup 2a.

Els blaus de Vilanova tenen 15 punts, 2 més que Viladecans, encara que amb un partit menys, i 4 més que l’Ascó que va caure aquest diumenge davant els de Raul Paje (1-0). Tancaran la primera volta enfront del cuer Catllar.

MOLLERUSSA, PODERÓS

Qui marca el terreny en el subgrup 2B és el Mollerussa de Josep María Turull. Amb 19 punts és l’equip número 1 de Primera Catalana encara que ha cedit cinc punts enfront d’At Sant Just (3-1) i a Solsona (2-2). Per a tancar la primera tornada res millor que un Borges Blanques-Mollerussa.

Per cert, Borges Bl. i Solsona mantenen encara el seu caseller de derrotes a zero. En resum: els líders de Primera Catalana segueixen fermes