Els juvenils es juguen marxar de Copes

Dues jornades per al final de la primera volta poden decidir les places de Copa del Rei per a diversos equips de la Divisió d’Honor de juvenils. Damm, Mallorca, Cornellà, Saragossa i Sabadell lluitaran per dues o tres places

Els cervesers de Luis García poden tornar a disputar la Copa aquesta temporada // FOTO: E. Berzosa
Els cervesers de Luis García poden tornar a disputar la Copa aquesta temporada // FOTO: E. Berzosa

EDUARDO BERZOSA

Excel·lent final per a la primera volta de la DHJ perquè diversos equips es juguen anar-se’n a la Copa del Rei; amb Barcelona i Espanyol ja classificats, els tocarà a Damm, Mallorca, Cornellà, Saragossa i Sabadell barallar per dues o tres places perquè es classifiquen els 4 primers de cada grup i els 4 millors cinquens amb millor coeficient.

Recordem que Barcelona és líder amb 38 punts mentre que el RCD Espanyol ocupa la segona plaça amb 37, ja que la resta d’aspirants, amb la Damm al capdavant, ja apareixen a 9 punts dels blanc-i-blaus i a deu dels blaugranes.

JUVENILS DE COPA

La part interessant d’aquestes dues jornades finals és que Damm és tercer (28 punts) seguit per Mallorca (26), Cornellà i Zaragoza (25) i Sabadell 24. Els de Luis García podrien tornar a una competició, que no juguen des de l’època de Cristóbal Parralo al capdavant, tenen suficient amnb un punt aquest diumenge per a ficar-se entre els triats.

Els blaugrana són líders de la DHJ mancant dues jornades per al final de la primera volta // FOTO. E. Berzosa
Els blaugrana són líders de la DHJ mancant dues jornades per al final de la primera volta // FOTO. E. Berzosa

Així les coses, aquest primer cap de setmana, presenta xocs apassionants. Saragossa-Espanyol, Sabadell-Gimnàstic, Sant Andreu-Cornellà, San Francisco-Barcelona i Damm-Mallorca. Tres punts en joc que poden ser claus per a garantir-se aquest futur coper.

Per a la jornada 17a ja podrien estar classificats els cervesers mentrestant, d’altra banda, haurien de lluitar fins al final mallorquinistes, verds, aragonesos i arlequinats.

UNA SEGONA VOLTA PER A POC

Amb aquest al·licient de la Copa resolt, la segona volta de la competició només serviria per a aclarir el tema de descensos i les dues primeres places. Barcelona i Espanyol semblen tenir clares les seves places per a Champions encara que caldrà veure l’ordre final.

Ara com ara, en aquesta primera volta, el derbi va acabar amb un rotund 0-3 a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (gols de Víctor, Estanis Pedrola i Txus Alba).

L'Espanyol encara no ha dit l'última paraula en aquesta Lliga // FOTO. E. Berzosa
L’Espanyol encara no ha dit l’última paraula en aquesta Lliga // FOTO. E. Berzosa