Molist: “Els jugadors s’han deixat la vida”

Tercera derrota consecutiva de la UE Sant Andreu de Xavi Molist a la seva sortida al Rico Pérez on l’Hèrcules va saber guanyar per 3-1

Equip inicial de l'equip quadribarrat al Rico Pérez d'Alacant // FOTO: UE Sant Andreu
Equip inicial de l’equip quadribarrat al Rico Pérez d’Alacant // FOTO: UE Sant Andreu

RODA DE PREMSA TÈCNIC XAVI MOLIST

“Hem d’estar tranquils. Sabíem que quan guanyàvem 5 partits seguits no érem els millors del món i ara que n’hem perdut 3 no som els pitjors.”

“Els jugadors s’han deixat la vida i estan molt fotuts per no haver guanyat. Això és el més important. La setmana que ve lluitarem al màxim per tornar a la victòria, ells es mereixen alegries.”

“Hem tingut un calendari complicat i ara l’equip sap que ha de competir i lluitar el màxim tots els punts. La lliga és llarguíssima, i tothom punxa. Hem de tenir clar el primer objectiu: salvar-nos. I quan ho hàgim aconseguit, intentar lluitar per estar a dalt.”

“Els nous fitxatges venen a sumar. Avui han debutat Óscar i Gorriti, a més amb gol. Només porten una setmana d’entrenament i és difícil estar conjuntat, però hi ha coses molt positives de tots tres.”

“Hem fet atacs llargs i hem tingut tranquil·litat, durant moments hem combinat bé. Però hem fet més errors que ells i per això ens han guanyat.”


APLAUDIMENT PER A UNA GRAN AFICIÓ // FOTO: UE SANT ANDREU

“Al camp de l’Hércules és normal que li costi tenir pilota, però crec que n’hem tingut en moltes fases del joc. No ens poden marcar dos gols seguits. Hem de ser molt més competitius. Avui hem tingut molta més personalitat amb pilota que la setmana passada.”

“Teníem el pla de partit molt pla, no encaixar als primers minuts i tenir la pilota. Volíem jugar amb l’ansietat de l’Hércules i el seu públic, però no ha estat així. Hem de millorar en la defensa de l’estratègia.”

CRÒNICA WEB UE SANT ANDREU