Els ‘Històrics’ entenen l’aposta de Piqué i l’Andorra

Els presidents de Martinenc, Júpiter, Sants i Sant Andreu entenen que l’Andorra de Gerard Piqué hagi abonat la quantitat sol·licitada per la RFEF per a fer-se amb la plaça vacant de segona B. Ho entenen, però no ho comparteixen alguns

Martinenc, Dengra
Manuel Dengra, president /FOTO: FC Martinenc

L’experiència de presidents com Manuel Dengra (Martinenc), Joan Rion (Júpiter), Montse Dot (Sants) i Manuel Camino (Sant Andreu), presents aquest dilluns en el Guinardó amb motiu d’una nova edició dels ‘Històrics’, ha inclinat la balança de l’opinió favorable a Gerard Piqué i a l’Andorra en cobrir avui la vacant que quedava lliure en segona B per la via del pagament de 452.022 euros

L’amfitrió dels ‘diables vermells’, Manuel Dengra, un dels més veterans del futbol català amb 48 anys en el càrrec, sap que “els diners manen. Que mani en Primera ho entenc, però ja que comenci a decidir en Tercera no crec que això vagi pel bon camí”. Segons Dengra “Piqué posa diners com a negoci i, encara que jo em desil·lusioni per veure tot això, ho entenc com a negoci”. Ara el difícil serà “convèncer als dirigents d’un equip de barri que lluitin mentre un altre pot pagar i pujar”.

El gris-grana Joan Rion va ser un dels més clars: “La llei li ho permet i ja està, és sol un assumpte econòmic. No em molesta, en absolut, és més, jo crec que, si pogués, també ho faria. Hi ha casos pitjors com els que no paguen mentre els altres l’hem de portar tot al dia”.

L'Eduard Soler va fer que la Montse Dot es convertís a la 'fe blanc-i-verda' // FOTO: Cedida
La presidenta de la UE Sants, Montse Dot, amb el seu marit, l’Eduard Soler // FOTO: Tania

Montserrat Dot, presidenta de la UE Sants, no sap el que faria “si tingués jo aquests diners. Segur que no posaria a la meva entitat en cap compromís, però esportivament li correspon al CE L’Hospitalet. No veig la raó per la qual l’RFEF ha de cobrar aquests diners per a pagar els errors que uns altres han comès en altres clubs”

El màxim dirigent de la UE Sant Andreu, Manuel Camino, va treure una lectura esportiva. “Ens traiem un rival complicat i desconegut del grup. M’hauria agradat més que hagués estat per mèrits esportius però la part positiva és que amb aquests diners l’Espanyola podrà pagar els sous pendents”. Per cert, Camino destaca als seus que “aquesta temporada anem per la Lliga. Clar que també lluitarem per la Copa Catalunya (hauríem de jugar tots) però, especialment, la Lliga”.