Els herois d’Ipurua tornen al Temple

Juanjo Ciércoles i Toni Lao s’enfronten al ‘seu’ Sabadell vestint la samarreta del Badalona. La Nova Creu Alta prepara una gran rebuda pel primer, un mite arlequinat

JORDI MESTRES @jordimestres7
Juanjo i Toni van compartir vestidor a Sabadell i ara ho fan a Badalona // FOTOS: Eloy Molina

Cada vegada costa més trobar ídols al futbol modest. El mercat, constant, i la possibilitat d’anar més amunt impedeixen establir lligams amb un club. El fet d’estar-hi a les bones i a les dolentes, doncs, és una virtut i fins a cert punt utòpic. Juanjo Ciércoles forma part d’aquest selecte grup de futbolistes, dels que pensen abans en l’escut que defensen que no pas en ells mateixos. El migcampista es va jugar el genoll per salvar la categoria amb el Sabadell i al final qui va perdre va ser ell, apartat dels terrenys de joc per una lesió durant temporada i mitja. A la Nova Creu Alta li valoren molt aquest sacrifici i el proper diumenge el rebran com mereix: com un autèntic ídol.

El Sabadell va confirmar ahir que durant la prèvia del partit contra el Badalona farà un reconeixement al seu ex jugador. Juanjo Ciércoles podrà acomiadar-se de la seva afició i rebrà una placa per part del club arlequinat, del qual va vestir la samarreta fins a 157 partits de lliga durant set temporades.

Ciércoles no tornarà sol, ja que l’acompanyarà un altre jugador molt estimat per l’afició de la Nova Creu Alta. Es tracta de Toni Lao, que ja va rebre un homenatge la primera vegada que va tornar a casa. El capità del Badalona va jugar 133 partits de lliga amb l’arlequinada i, com Juanjo, va ser un dels escollits que van ascendir amb el Sabadell a Ipurua. Com veuen, s’espera un diumenge d’emocions al temple.