Els hereus de Tarsi brillen amb llum pròpia

Qui no recorda Tarsi Aguado, migcampista de luxe del futbol català, als 90 ? Estil, elegància, qualitat i sentit comú avalaven a un dels millors futbolistes que han passat per Sta.Coloma, Manlleu i Sabadell. El migcampista de Murchante ja té dos substituts que superaren el seu currículum.


EDUARDO BERZOSA
redaccio@futbolcatalunya.com

Dos fills d'un gran: Tarsi Aguado //FOTO: EDUARDO BERZOSA
Dos fills d’un gran: Tarsi Aguado //FOTO: EDUARDO BERZOSA

FutbolCatalunya va tenir la fortuna, fa molt pocs dies (27 de desembre), de reunir en el mateix escenari a dos germans que son protagonistes de luxe del nostre futbol català. El més gran (Tarsicio Aguado, 19 anys) està ara a les files del Reial Saragossa. El petit, Álex Aguado, segueix a Catalunya, més concretament al segon cadet del Badalona, ​​i encara que la distància sempre pot ser un problema, el seu pare segueix atentament a tots dos.

Fa tres anys que es va poder tornar a veure a Tarsi, concretament a unes eleccions a Santa Coloma de les quals va sortir disgustat. Però aquesta és una altra història. I la que val és la que es va poder viure a Murchante (Navarra) el passat mes de desembre amb motiu dels campionats d’Espanya Sub 16 i sub 18. Com que hi participava Catalunya, s’hi va apropar la família Aguado per saludar els pupils de Dani Fernández -comença a treballar una altra vegada amb els sub 16 el pròxim 21 de gener- i als de Nacho Segura.

Tarsi Aguado, que ja porta sis partits en el primer equip del Saragossa, és un migcampista al que li espera un futur formidable. Va arribar al club de l’Ebre per jugar a l’equip de Divisió d’Honor, però només va estar quatre partits perquè se’l van endur el filial i d’aquí al primer equip. Extraordinari .

El petit, Alex , és un dels puntals de l’equip que dirigeix ​​Juan Garcia, i ningú dubta que seguirà els passos tant del seu germà gran com del seu pare.