Els germans Martí s’acomiaden del Sabadell Nord

Els germans Sergi i Marc Martí deixen de formar part del Sabadell Nord després d’haver-hi estat sis i quatre anys respectivament

Sabadell Nord
Els Martí han sigut clau en la família del Sabadell Nord // FOTO: Sabadell Nord

@JordiGrifol

Els dos migcampistes del Sabadell Nord es van acomiadar del club aquest diumenge. Ho van fer mitjançant un emotiu comunicat a les xarxes socials on anunciaven aquest punt i a part amb la entitat vallesana.

El missatge és un agraiment a tothom qui forma part i ha format del Sabadell Nord, així com a l’afició. També mencionen de manera especial a Quico Díaz, l’entrenador que els va donar l’oportunitat de formar part del club.

Els bessons Martí van ser peces importants per assolir l’històric ascens a Primera Catalana el maig del 2018. A més, han estat ben presents en aquestes dues últimes temporades a Primera. Ara, però, els toca dir adéu, tot i que deixen la porta oberta a tornar-hi algun dia.

Des del compte de Twitter del club també han volgut agrair als dos germans la seva implicació durant aquests anys, remarcant que persones i jugadors com ells “fan d’aquest club un club familiar”. Aquesta atmòsfera familiar, sens dubte, va ser una de les receptes clau per assolir l’ascens.

https://twitter.com/SergiMarti96/status/1368659669212934144?s=20

SABADELL NORD: A PER LA PRIMERA VICTÒRIA

No està sent un any fàcil pel futbol català, i menys per la Primera Catalana, on els equips segueixen amb la incògnita de saber com continuarà la temporada. De moment, s’han pogut disputar només quatre partits, dos a l’octubre i dos els últims dos cap de setmana, després que la Federació Catalana de Futbol autoritzés les competicions que donen accés a les categories d’àmbit estatal.

Els homes de Pablo Becerril van perdre al camp del Sant Cugat aquest dissabte, i es situen a la part baixa de la taula després d’acumular dos empats i dues derrotes. Així, el Sabadell Nord buscarà aquest cap de setmana la seva primera victòria davant la Unificació Llefià, que va sumar els seus primers tres punts després de tres derrotes consecutives.