Els equips tarragonins de Tercera Catalana tenen molt a dir

Els equips de Tarragona es mostren indignats per la situació que van viure la primera jornada de lliga, on molts jugadors estrangers no van poder jugar per culpa de les fitxes bloquejades per la Federació Catalana

Primer objectiu, la salvació FOTO: EL TRAVESSER
Primer objectiu, la salvació FOTO: EL TRAVESSER

PER: FRANCESC FÀBREGAS/ EL TRAVESSER

Amb aquesta realitat, analitzem aquesta setmana què ens pot oferir aquesta temporada als dos grups de TERCERA CATALANA de la zona de TARRAGONA.

GRUP 2

A priori equips com La Selva del Camp, UDE Canonja, Hospitalet, Mas Pellicer, Falset o Alcover, entre altres buscaran lluitar per a la zona alta del campionat, mentre que equips com Internacional de Reus, Alhambra, Salauris i Sant Pere i Sant Pau B, miren la permanència com a primer objectiu.

La Selva del Camp, Vilafortuny i Internacional de Reus, són els equips que aterren a la categoria. La Selva del Camp ho fa com a equip descendit de #2cat6 i l’objectiu vol ser retornar a la categoria perduda. Això sí, amb molts canvis quant a plantilla, i també cos tècnic. Vilafortuny i Internacional de Reus vénen d’ascendir de Quarta Catalana. El Vilafortuny es presenta com un equip fort i que pot ser difícil de guanyar, mentre que l’Internacional de Reus, en la seva primera aventura a Tercera Catalana, tindrà com a objectiu mantenir la categoria.

El Vila-seca B, com a campió de la temporada passada hauria de ser un dels equips a tenir en compte, però la marxa d’algunes peces importants al primer equip l’ha fet perdre potencial. UDE Canonja, Hospitalet i Mas Pellicer que van acabar a la zona alta de la taula la 2013-2014 es presenten com a equips amb serioses aspiracions a ocupar les primeres places, al costat d’equips com Falset i Alcover que s’han sabut reforçar.

Equips com Cultural Bonavista i La Pastoreta també tenen com a objectiu millorar la passada temporada, com el Racing Bonavista, mentre que equips com Salauris, Alhambra de Reus, Unió Astorga, Sant Pere i Sant Pau i Cambrils United, tindran com a primer objectiu la salvació.

L’Hospitalet i Salou no van disputar el partit de la primera jornada per un problema amb les fitxes del Salou.

SEGONA JORNADA DE LLIGA

Duel de nous aterrats a la categoria. Internacional de Reus i Vilafortuny es veuran les cares, mentre que l’Hospitalet de l’Infant i el Salou disputaran els seus primers partits de lliga. Seran contra Alhambra de Reus (fora) i Bonavista (a casa) respectivament.

La UDE Canonja, com a primer líder defensarà el liderat davant del Cambrils United, conjunt que també va guanyar a la primera jornada. El Vila-seca B viatjarà a Falset en cerca de tres punts. Davant, tindrà un equip que enguany es mostra encara més competitiu que l’anterior i que a la primera jornada ja va demostrar bones maneres.

El Racing Bonavista buscarà els tres punts davant del Salauris. Els dos equips van caure en la jornada inaugural de lliga i els dos tenen com a missió puntuar. El Sant Pere i Sant Pau B jugarà a casa davant d’una Selva que vol ser dels candidats a l’ascens. Els locals van empatar a 1 gol a la primera jornada mentre que la Selva va sumar els tres punts. El Mas Pellicer i l’Alcover se les veuran aquesta jornada. Els dos conjunts vénen d’un empat respectivament a la jornada inaugural. Per contra, La Pastoreta se les veurà davant la Unió Astorga. Els dos també van saber puntuar la setmana passada però cap dels dos va poder endur-se els tres punts.

PARTITS SEGONA JORNADA

Internacional Reus-Vilafortuny

Falset Esportiu-Vila-seca B

RCF Bonavista-Salauris

St.Pere i St.Pau B-La Selva

Mas Pellicer-Alcover

EF La Pastoreta-Unió Astorga

Salou-Bonavista

Alhambra Reus-Hospitalet Infant

Cambrils United-UDE Canonja

GRUP 3

El grup 3 de Tercera Catalana va sofrir un canvi de darrera hora. La baixa del Torredembarra B per problemes econòmics del club per manca de subvenció de l’Ajuntament. Aquesta baixa, només dos dies abans de l’inici de la lliga va ser suplida per la de l’Atlètic Bellvei, que jugarà finalment a Tercera Catalana grup 3.

La Tercera Catalana grup 3 ofereix quatre cares noves: Morell B, Altafulla, Calafell i Bellvei. S’haurà de veure quins equips estaran a la zona alta i quins lluitaran per no perdre la categoria.

A priori equips com Banyeres i La Riera buscaran l’ascens de categoria, mentre que altres com Vendrell, Atlètic de Valls o Llorenç del Penedès poden donar guerra a aquesta categoria. S’haurà de veure quins equips seran la revelació. El Calafell, únic equip que ve de descendir, és un dels interrogants del grup, igual que el Morell B que s’ha reforçat molt i que ve d’ascendir de Quarta Catalana.

El partit que havia de jugar a la primera jornada el Bellvei davant del Banyeres va quedar ajornat perquè les locals no van tenir temps de presentar les fitxes.

SEGONA JORNADA DE LLIGA

Jornada amb interès vist els partits que ofereix aquest grup. La Riera i Llorenç es veuran les cares en un dels partits més interessants que ofereix aquesta jornada de lliga. La Riera, un dels equips que lluitaran per l’ascens s’enfronta a un Llorenç que sí que va poder guanyar la primera jornada. Els locals no van passar de l’empat davant d’un Morell B que s’enfrontarà aquest diumenge al Banyeres, un altre dels equips punters de la categoria.

Derbi a la Conca de Barberà. Montblanc i Santa Coloma es veuen les cares amb la mirada als tres punts. Un derbi després de la setmana de Festa Major a la capital de la Conca. Els dos equips van fer els deures a la primera jornada de lliga sumant els tres punts i es presenta un derbi amb molta expectació.

L’Altafulla i el Bellvei es veuen les cares aquest dissabte. Dos equips recentment aterrats a la Tercera Catalana. L’Altafulla és el primer líder de la categoria i s’enfronta a un Bellvei que jugarà el seu primer partit, per l’ajornament de la primera jornada de lliga). La UE Segur vol seguir en bona dinàmica inicial i buscarà sumar tres punts més a casa. Davant tindrà a un Vendrell que ve de perdre i vol reconduir la situació guanyant fora el que va perdre a casa. El Constantí i la Joventut Bisbalenca també es volen refer de la jornada inaugural on no van poder o saber endur-se alguna cosa positiva. Aquesta segona jornada tenen temps per a rectificar i treure’s l’espina clavada.

Icomar i Escola Valls jugaran dissabte. Els dos equips ja saben que és guanyar aquista temporada i buscaran acabar la segona jornada de lliga entre els equips alts de la classificació. Pla i Calafell, per contra representen el contrari. Amb zero punts a la classificació busquen sumar els primers punts, igual que una Floresta que visitarà diumenge el Vilar, davant d’un Atlètic de Valls que tampoc va poder sumar a la primera jornada de lliga.

PARTITS SEGONA JORNADA

Pla-Calafell

Icomar-Escola Valls

Atlètic de Valls-La Floresta

La Riera-Llorenç

Banyeres-Morell B

Altaulla-Bellvei

Segur-Vendrell

Constantí-Jov.Bisbalenca

Montblanc-UE Santa Coloma