Els equips gironins no permeten alegries

Tres dels 4 equips gironins del grup (Girona B, Peralada i Olot) no permeten alegries a la resta després d’una 4a jornada on la fe va decidir la meitat dels marcadors per la mínima. No desperta l’Hospi, sí que ho fa el Granollers

La primera gran alegria de la temporada per al Granollers es va donar en Nou Barris // FOTO: E.B/I.R.

La primera gran alegria de la temporada per al Granollers es va donar en Nou Barris // FOTO: E.B/I.R.

@ManuelSeguraM

El líder se’n va!, és més, 3 dels quatre equips gironins (Girona B, Peralada i Olot) no permeten alegries a la resta dels ‘mortals’ al punt que els d’Axel Vizuete només saben acumular victòries. Totes per la mínima, cert, però això també val.

Per contra, no aixequen cap Hospi, Castelldefels, Figueres i Sants mentre cauen, amb sorpresa, Manresa, Sant Andreu o Vilassar, entre altres.

4 triomfs locals, 1 empat i 3 victòries a domicili, amb 8 gols locals per 14 visitants (total 22) ha estat el balanç d’aquesta 4a jornada.

ELS EQUIPS GIRONINS RESPONEN

El líder Girona B, Peralada i Olot no han fallat cap dels seus 4 partits; és més, com a màxim, xampanyers i garrotxins han cedit un punt. Ni això ha permès el filial de Vizuete amb 7 gols marcats (3 d’Arnau Ortiz-una altra vegada davant el Vilassar 2′-) i només 3 encaixats. Atenció a la pròxima i 5a jornada amb un Olot-Girona B apassionant!

Es diu Dawda Camara Sankharé, només té 18 anys i un futur impressionant // FOTO: Academia Girona

Es diu Dawda Camara Sankharé, jugador gironí amb només té 18 anys i un futur impressionant // FOTO: Academia Girona

D’altra banda, el Peralada de Simón es va buidar a Ascó amb dos gols de Josu Currais (suma 3) en una festa també per a Casanova 53′, Joan Tomás 63′ i Marc Medina 87′. Aquest últim gol demostra la fe d’un equip guanyador.

No li va fer falta a l’Olot de Carbó, màxim realitzador (10) del grup i especial esment per a Arranz (0-3 48′) perquè ja comença a mostrar el seu olfacte. Kilian 20′ i la mala sort d’Uri Pérez 36′ van fer la resta davant un Manresa que no va reaccionar en la segona meitat. Amantini va veure la vermella en el 76′.

GRANOLLERS ENCARA VIU; L’HOSPI NO REACCIONA

Però si hi ha un exemple que la fe mou muntanyes es diu EC Granollers perquè els vallesans van arribar ‘morts’ a Nou Barris i amb el preparador físic, Martí Domènec, com a tècnic. Extraordinari partit visitant encara que la Guineueta va caure amb la vermella de Ferran Sánchez 48‘. Massa avantatge i papereta per a la directiva.

Martí Domènec, preparador físic i, primer tècnic eventual de l'EC Granollers // FOTO: E.B./I.R.
Martí Domènec, preparador físic i, primer tècnic eventual de l’EC Granollers // FOTO: E.B./I.R.

Aquesta fe del Granollers es va contagiar a equips com a FE Grama i San Cristóbal. Els colomencs es van avançar amb gol olímpic del capità Roger Peris (38′), va igualar Ripoll (84′) per als riberencs que van veure la seva derrota en el 95′ gràcies a l’encert d’Aleix Díaz amb només 10 minuts en el camp.

El dubte implica saber el futur de Cristian García a l’Hospi encara que tot pot indicar que el seu immediat futur li ho haurà de jugar enfront de l’Ascó. Els tarragonins poden ser el jutge per a un favorit vingut a poc.

Aquesta ‘heroïcitat’ es va contagiar a Ca N’Anglada perquè, encara que Pau Morer (36′) va col·locar el 0-1 per als quadribarrats, Joan Noguera es va autogolejar (47′) i, especialment, Ion Vázquez (88′) manté als parroquians prop del cap.

LA MEITAT, PER LA MÍNIMA

Sta Coloma, Ca N’Anglada, Riudarenes i la Pobla es van decidir per la mínima diferència, és a dir, el 50% de la jornada. Víctor Valverde (25′) va tornar a rendibilitzar el seu escàs poder golejador encara que va ser suficient.

Ja hauria volgut el Castelldefels, amb un partit menys, a la seva visita a Figueres que tampoc sap el que és guanyar tres punts aquest curs.