Els empats manen abans de l’arribada del Nadal

La Tercera Divisió posa punt final el 2016 amb set empats en els 10 partits que s’han jugat, i només Peralada, Vilassar de Mar i Granollers han sortit vencedors en un cap de setmana on s’enfrontaven dos equips del play-off entre si, Vilafranca i Ascó

Gràcies a l'afició penedenca/ FOTO: FC VILAFRANCA
Gràcies a l’afició penedenca/ FOTO: FC VILAFRANCA

El dissabte es van jugar quatre partits, dos ben diferents de la resta. Dos empats sense gols. El cuer, el Sabadell B treia un empat davant de l’Europa, que puntua per quarta jornada consecutiva. Els escapulats, que van veure com retornava després de mesos Reverter, van reclamar penal al 74′. Però qui va tenir les millors ocasions van ser els locals, que van veure com el pal els evitava a la primera part -i en dues ocasions – el gol. L’altre partit que acabava a zero va ser La Jonquera-Santfeliuenc. Pronòstic fàcil de preveure, ja que són els dos equips que més han empatat al llarg de la lliga, amb el permís del Manlleu. (RESULTATS I CLASSIFICACIÓ)

Els altres dos partits sí que van tenir gols i bastants. Partit mogut a Palamós on es van veure fins a vuit gols (3-5). La mitja part acabava amb empat a 1, però la segona part canviava molt. El Vilassar de Mar confirmava la remuntada amb els gols de Matamala i Valderas, però Barrera retallava distàncies pel Palamós, que es marcaria en pròpia al següent minut deixant el 2-4. Els gols no pararien i cada equip en marcaria un més per deixar l’espectacular 3-5.

Golejada de Granollers davant del Figueres en un duel directe per la zona mitjana de la classificació. Tercera victòria en els últims cinc partits de lliga, davant d’un Figueres que perd per quart cop en els últims partits. Els locals, al quart d’hora, ja guanyaven per 2-0 en el marcador, i el tercer gol arribava passada la mitja hora de joc. A la represa, Casanova (58′) retallava distàncies però des del punt de penal, Cano, feia el quart per sentenciar el partit pel Granollers.

DIUMENGE: SEGUEIXEN ELS EMPATS

Diumenge: només una victòria i la resta, empats. La victòria es veia al camp del Peralada que torna a liderar la taula classificatòria en aprofitar-se de l’empat de l’Olot a casa davant del Manlleu. El Peralada s’imposava 4-1 al Júpiter, en un partit que al minut 53 de partit es trobava 3-0 al marcador.

L’Olot no podia guanyar a casa en el derbi davant del Manlleu. Empat davant d’un rival que arriba a final del 2016 amb un punt d’or, i que el manté dos punts de marge respecte del primer equip en descens. Marc Mas avançava als de la Garrotxa però a la represa, Ot Bofill (47′) empatava pels visitants, en un derbi marcat per l’alta tensió.

Un dels altres empats era el Vilafranca-Ascó, en un duel entre dos equips pel play-off d’ascens. Empat a un gol. Aday Benítz avançava als del Penedès (58′) però quan faltaven deu minuts, Andreu Guiu, salvava un punt pel conjunt ebrenc.

Seguint amb els empats, al Narcís Sala la Pobla de Mafumet aconseguia marcar primer, gràcies a l’encert de Rodri al minut 23, però a la segona part, Joan Noguera feia l’empat a 1 al marcador. A Nou Barris, també hi havia empat. La Montañesa i el Castelldefels es repartien els darrers punts de l’any. Els de Miki Carrillo, al quart d’hora marcaven per avançar-se en el marcador gràcies a Javier Calvo, però David Payan, al minut 77 salvaria un punt pels locals.

Un dels tres empats a zero que s’han vist aquesta jornada s’ha vist a l’Olímpic de Terrassa. Els egarencs no passaven de l’empat sense gols davant del Cerdanyola del Vallès.