Els deu fortins de la Segona Catalana

L’Escala, Guineueta, Vilanova, Parets, Riuprimer, Mollerussa, Tàrrega, Vendrell, Cambrils Unió i Camarles són els deu camps de la Segona Catalana on encara no ha pogut guanyar cap rival. Queda tota la segona volta per davant

MANUEL SEGURA  @ManuelSeguraM
El Vilanova mana al Grup III / FOTO: @esportsCB

És un repte a considerar encara que el primer objectiu per a la majoria dels deu invictes a casa seva de la Segona Catalana tinguin marcat l’ascens com el seu gran objectiu. La veritat és que, després de 17 jornades disputades, només 10 equips (L’Escala, Guineueta, Vilanova, Parets, Riuprimer, Mollerussa, Tàrrega, Vendrell, Cambrils Unió i Camarles) dels 108 poden treure pit, ja que cap rival ha estat capaç de portar-se els tres punts.

És més, Vilanova, Parets i Camarles no han deixat escapar ni un sol punt.

Sensacional primera volta la que s’ha pogut viure en el Parc del Garraf, Josep Seguer de Parets i Municipal de Camarles, doncs tots els seus partits es tradueixen en triomfs. Només han cedit un empat l’EF Guineueta (és més, només han rebut 1 gol en els seus vuit partits), en el Grup II, Mollerussa (amb 6 gols en contra), en el V, i el Vendrell (5 dianes encaixades), en el VI. Qui mana en el Grup III és el Vilanova amb 6 punts de marge sobre Sant Quirze del Vallès.

També s’han mostrat totalment hermètics Parets i Camarles en aquesta primera volta. Els del Vallès, que han rebut 5 gols en els seus 8 partits, treuen tres punts al segon classificat, el Tona, quatre al Sabadell Nord i set a un meritori Vic Riuprimer també invicte en el Mpal. Sta Eulàlia, en el Grup IV.

En el VI, i encara que estan a la segona plaça, els del Baix Ebre són intractables davant la seva afició i això ho demostren els seus 44 gols marcats (segon màxim realitzador de la categoria amb 33 anotats a casa) per 10 en contra. En tercera posició es manté el Vendrell després del líder Cambrils Unió (7/2/0) i el mateix Camarles (9/0/0)

Amb 2 empats dels 10 partits jugats en el Joan Capdevila, el Tárrega de Jordi Oliveres suma 8 triomfs per 2 empats (Mollerussa i Alcarràs). La seva tremenda capacitat golejadora (49-37 a casa) i la seva efectivitat defensiva (el menys golejat amb 9) els manté a sol dos punts del conjunt capdavanter que dirigeix Josep María Turull amb un únic empat en el seu Municipal.

Fins a quatre igualades ha encaixat L’Escala en el Grup I. Segon d’aquest grup, els de Ricard Ferrer només s’han permès encaixar 5 gols en el Municipal (sobre 12 totals). Malgrat això, estan a la segona plaça i a sis punts del poderós Girona C. El repte per a tots els rivals d’aquests deu ‘magnífics’ és molt interessant.