Els Delegats de la FCF tenen la paraula

Joan Josep Isern, FCF
Joan José Isern: adéu per burofax a 15 anys de treball // FOTO : J.Cosialls

Aquest pròxim dimecres els 14 Delegats de la Federació Catalana escoltaran les raons que han portat al president Joan Soteras a rebaixar de funcions als encara vicepresidents Jordi Terés i Juanjo Isern. És només el principi de la ‘gran batalla’ al carrer Sicília

@ManuelSeguraM

Quan només hauria d’existir un únic problema comú que es diu pandèmia, el president de la Federació Catalana, Joan Soteras, ha decidit rebaixar de les seves actuals funcions als vicepresidents Jordi Terés i Juanjo Isern. Sense explicacions públiques, ‘manu militari’ per a l’actual Delegat de Lleida i per al responsable de Comitès –15 anys d’exercici tots dos a l’FCF,- se’ls ha convidat a no acudir aquest dimecres ni a la Comissió executiva ni a la reunió amb els Delegats

‘OPERACIÓ NETEJA’

Com vam informar aquest passat 11 de Setembre, el primer a caure va ser el lleidatá Jordi Terés. Segons va publicar Mundo Deportivo,perquè el president ha perdut la meva confiança de cara al mandat del 2026″. Aquest argument s’amplia, ja que la segona víctima es diu Juanjo Isern encara que el seu ‘crim’ es desconeix. Joan Soteras va parlar, telefònicament, amb els dos i també amb Josep Vives, Delegat de Tarragona a qui van convidar a desplaçar-se aquest passat dilluns i, ara com ara, ha salvat el coll. El president, que acaba de complir 72 anys, té encara 2 més de mandat, desitja renovar fins que compleixi els 78 i deixar petjada amb una futura Ciutat Esportiva que porti el seu nom.

De fet ja ha aconseguit formar part d’aquesta història perquè sempre podrà dir que ha estat el primer president dels últims nou que ha cessat en els seus càrrecs a dos dels seus directius. Segons testimonis pròxims i presents al carrer Sicília, els ‘fantasmes’ es multipliquen, els assessors presidencials fan hores extres i la ‘dalla’ del sabadellenc segueix molt activa.

REACCIÓ DE DELEGATS

Només fa falta saber si els Delegats faran costat al president o s’atreviran a dir-li a la cara tot el que censuren per darrere. Deixaran solos a Isern i Terés? Hi haurà rebel·lió? El desig federatiu passa perquè els Delegats votin, a mà alçada, i deixin veure les seves intencions per a, posteriorment, posar fil a l’agulla. Hi ha dues vacants encara buides en una llista de directius que pot augmentar en les pròximes hores incloses representants femenines. A la Federació ha arribat l’hora de dir les coses clares, ja que, segons sembla, el més important ara no és satisfer i ajudar als clubs sinó assegurar-se la cadira.