Els clubs de 2ª B negocien cobrar 22.500 euros de TV3

Segona reunió dels clubs catalans de segona B en la Federació Catalana i acord de negociació amb TV3 vers les retransmissions es refereix. Si no es produeix cap canvi, seran 22.500 euros els que percebran els nou representants catalans del grup III, idèntica xifra que la temporada passada

Segona reunió dels clubs catalans de segona B // FOTO: F.C.F.
Segona reunió dels clubs catalans de segona B // FOTO: F.C.F.

Els clubs catalans de segona B ja saben el que els ofereix TV3 per retransmetre els partits de Lliga que considerin  al llarg d’aquesta temporada 2014-2015. La proposta es xifra en 22.500 euros per a cadascun dels 9 representants del futbol català a els qui, pràcticament, se’ls va plantejar una xifra gairebé innegociable. El mateix que el curs passat i gràcies encara que això signifiqui jugar, com succeirà aquest divendres, a les 21 hores, i previ a un cap de setmana com ja es provés anys enrere a través de Televisió Española.

Al costat del president de la FCF, Andreu Subies, van acudir a la reunió Marcelino Maté, president de la comissió de clubs de segona B, al costat del vicepresident Joan Soteras i el director de l’assessoria legal de la RFEF, Kepa Lerumbe. Al llarg de la reunió es va aprofitar per comentar diversos aspectes que envolten a una categoria semiprofessional per la qual l’Española obliga només a sis fitxes professionals mentre que la Seguretat Social condueix a un contracte obligatori per a tota persona involucrada en el dia a dia.

També es va parlar dels pagaments electrònics arbitrals així com del nombre de convocats i les subvencions federatives incloses les relatives a la Copa del Rei. Però el que més va preocupar als presents va ser el capítol de pagament per als àrbitres ja que, mentre en la FCF ja és una‘signatura superada’, via bancària, quant al futbol espanyol encara s’abona al comptat.