Els cadets del Cubelles surten disposats a tot

MANUEL SEGURA
msegura@futbolcatalunya.com

Cadet A CF Cubelles Preferent 2013-2014 // FOTO: futbolcatalunya
Cadet A CF Cubelles Preferent 2013-2014 // FOTO: futbolcatalunya

La realitat és la que és i la que, gairebé sempre, s’imposa, però la il•lusió dels cadets del Cubelles és quelcom més. Immersos en el Grup I de la Preferent, la plantilla que dirigeixen Josep Piñol i Ramon Sicart saben on estan i cap a on s’han de dirigir. La supervivència i la competitivitat són els seus dos grans objectius

Els xavals del primer Cadet del Cubelles volen donar guerra en el Grup I de la Preferent. Saben que ho tindrán difícil ja que la competència en la categoria és molt gran encara que, com es va poder veure en l’últim partit de Lliga en la Ciutat Esportiva Joan Gamper, costarà molt superar-los. De fet, els jugadors de Josep Piñol i Ramon Sicart van saber aguantar a l’intractable líder blaugrana 55 minuts i fins i tot van anotar el primer gol en contra del conjunt de Fran Artiga en quatre jornades. Sempre és un petit consol. El 5-1 no va ser just pel que va ocórrer en el camp.

“Aquí sempre diem el mateix, però no hi ha una altra: cal venir a divertir-nos i ho hem fet. Hem aguantat 55 minuts, tasca realment complicada enfront d’un gran Barcelona, i després ja s’ha imposat la lògica”, comenta a Futbolcatalunya Josep Piñol qui cedeix tot el protagonisme de la banqueta al seu segon, Ramon Sicart. La diana del Cubelles, que va aconseguir i va festejar amb joia Dani Sepúlveda, “és una altra cosa per la qual tots ens alegrem molt”.

Piñol sap que “nosaltres hem de lluitar molt en aquesta categoria on hi ha rivals molt superiors” i que fins i tot “perdem alguns xavals que s’en van a equips veïns”, però “aquesta és la realitat del futbol”. Nosaltres lluitem per quedar-nos en la categoria i ens costarà molt encara que estem en això i en la formació dels xavals. Cada dia costa més poder treure endavant tot això”.

Josep Piñol és el máximo responsable técnic del Cadet A -Cubelles 2013-14 FOTO: futbolcatalunya
Josep Piñol és el máximo responsable técnic del Cadet A -Cubelles 2013-14 FOTO: futbolcatalunya