Els cadets del Barça ja ‘toquen’ el títol

Els números ja estan fets en la Divisió d’Honor cadet; si guanya el Barça al Girona i empaten Espanyol i Cornellà, els de Carlos Martínez ja podran cantar el seu 11è títol a falta de dues jornades

EDUARDO BERZOSA
 tècnic , FC Barcelona
Carlos Martínez, tècnic FCBarcelona cadet /FOTO: Eduardo Berzosa

A 9 punts per al final de la Lliga, el Barça fa números i és molt conscient que un triomf enfront del Girona en la Ciutat Esportiva, unit a un empat entre Espanyol i Cornellà en la CE Dani Jarque, els donaria el títol de Lliga. De fet, els blaugrana sumarien aquest pròxim diumenge 66 punts mentre que blanc-i-blaus i verds quedarien amb 59 i 57, respectivament. Amb 6 per disputar-se, un altre títol cauria.

En el cas que els barcelonistes sumessin aquest nou èxit, seria l’onzena Lliga consecutiva que es portaria a la seva butxaca en la Divisió d’Honor cadet; només en la temporada 2016-2017 va haver-hi possibilitat d’acabar amb aquesta estadística, ja que Barcelona i Espanyol van acabar igualats a 82 punts. No obstant això, la plantilla dirigida per Fran Artiga i Xavi Franquesa es van imposar per gol average, ja que van guanyar en terreny perico per 1-3 i van empatar a 2 gols en sòl blaugrana.