Els bessons Vidal tornen a coincidir al Torredembarra

Són dos germans inseparables futbolísticament. Les trajectòries de Gabriel i Ivan Vidal González, que havien començat la temporada al CF Pobla de Mafumet, coincideixen un altre cop després que el filial del Nàstic cedís Ivan al Torredembarra… on ja havia cedit al novembre al seu germà

Ivan i Gabri Vidal, a la seva etapa a Cambrils | FOTO: Revista Cambrils
Ivan i Gabri Vidal, a la seva etapa a Cambrils | FOTO: Revista Cambrils

On va un, va l’altre. Aquest podria ser el lema de dos joves futbolistes reusencs nascuts el 8 d’agost del 1995 que veuen com les seves carreres esportives van coincidint a mesura que passen els anys. El CF Pobla Mafumet ha comunicat aquest divendres la cessió del davanter Ivan Vidal a la UE Torredembarra, del grup segon de Primera Catalana. Ivan es retrobarà amb el seu germà bessó Gabri, qui setmanes enrere ja havia fet el mateix camí.

L’objectiu, com passa amb el seu germà, és que disposi dels minuts que no té a les ordres de Martín Posse. Gabri no va arribar a debutar al campionat de Tercera Divisió, mentre que Ivan no va començar a aparèixer a les convocatòries fins a octubre i només ha jugat dos partits, mentre que va ser en dos partits més a la banqueta.

Tots dos es van incorporar al filial del Nàstic l’estiu passat, després d’acabar la seva trajectòria de dues temporades al Juvenil A grana, a Divisió d’Honor. A la primera d’elles, van ser els màxims golejadors de l’equip de Javi Robles. Ivan, el davanter, va marcar 13 gols i Gabri, migcampista, en va fer 10. Entre els dos bessons van marcar 23 de les 57 dianes del Nàstic en aquella temporada.

La campanya passada també van tenir força presència al Juvenil A, tot i que una lesió va tenir inactiu Ivan durant els primers mesos del 2014. Malgrat això, el davanter va ser el màxim golejador del Nàstic, amb 11 gols. El seu germà Gabri, que va jugar 25 partits, va marcar tres dianes.

I abans de la seva etapa grana, també saben dels bessons Vidal González al Cambrils Unió, on Gabri jugava de defensa i Ivan, de migcampista. Tots dos van ser seleccionats el 2011 per a participar a la Copa Coca Cola al combinat de Tarragona-Lleida, quan jugaven en l’equip cambrilenc. Vides paral·leles que ara tornen a coincidir a Torredembarra, amb l’objectiu de sumar minuts i aportar gols perquè el conjunt d’Albert Izquierdo s’allunyi de la zona baixa.