Elisenda Parés, del Singuerlín al CAP

Un altre exemple a aplaudir en el futbolcat: Elisenda Parés, vocal de la junta del Singuerlín, ha de multiplicar-se en la seva funció d’auxiliar d’infermeria en un centre d’atenció primària (CAP) a Barcelona

EDUARDO BERZOSA
Eli Parés, Singuerlín
Eli Parés, del CAP al Singuerlín/FOTO: E.P.

Parlem amb l’Eli després de 12 hores ininterrompudes de treball en un centre d’atenció primària (CAP) de Barcelona. El futbol i el Singuerlín poden esperar encara que, al costat del president Sergi Inglada, i la junta, intenta supervisar present i futur d’una modesta entitat de Santa Coloma. El Casal d’estiu o la reactivació del curs esportiu arribarà o no arribarà, ja que, ara per ara, tot és una gran incògnita.

Eli Parés, Singuerlín
Al costat del seu fill, un crack del conjunt colomenc/FOTO: E.BERZOSA
“A veure quines mesures pren el Govern per a tornar a competir”, comenta Eli a Futbolcatalunya encara que la prioritat es diu “salut”. Crec que el que toca és fer una selecció en els centres hospitalaris, dels qui estem immunitzats o dels quals puguin presentar la malaltia encara que no tingui simptomatologia. Hauríem de fer una analítica que ens mostrés la immunització de la població i tot això amb la finalitat de poder tornar amb garanties”, afegeix com a resultat d’un dia a dia molt dur en el qual el lliurament i el treball cobra fractures cares.

Atenció perquè segons Elisenda Parés “es veuen moltes dificultats per a fer esport de manera pròxima ara mateix”. Però el seu desig passa per “poder ser aquí el més aviat possible encara que reconeix que ens ha superat la malaltia i no hi ha hagut molt temps per a veure l’evolució. Diuen que la calor pot ajudar a minimitzar el virus…no sé… el que sí que veig és que s’estan relaxant les mesures molt aviat.

Per cert, el Singuerlín, igual que moltes altres entitats, “està estudiant totes les casuístiques que es puguin donar en totes i cadascuna de les famílies del seu futbol formatiu” quant a unes expectatives que no s’han cobert al cent per cent. L’entitat que presideix Sergi Inglada vol ajudar als seus com no podria ser d’una altra manera.