El Vilassar de Mar somriu a costa del CE Europa

Desena jornada on el Vilassar de Mar aconsegueix la primera victòria de la temporada i on Palamós es posa en zona play-off en guanyar-li el partit a La Jonquera que en surt

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
Europa-Vilassar: Derrota local / FOTO: CE EUROPA

El partit de la jornada es vivia al Penedès. El Vilafranca va cedir un punt al temps afegit davant d’un Sant Andreu que s’aproxima molt a la zona play-off. Els quadribarrats s’avançaven al quart d’hora però Josue (73′) situava la igualada. Al temps afegit, Olellana donava els 3 punts al Sant Andreu.

El Peralada, Olot i Palamós, altres equips que es troben en zona play-off guanyaven. El Peralada ho feia sense dificultats davant del Granollers. A la mitja hora de partit el resultat ja era de 3-0. Partit plàcid per un líder més que solvent.

L’Olot s’ho havia de treballar davant del Terrassa, un equip que encadena tres derrotes consecutives. Els egarencs es posaven per davant amb un avantatge de 0-2 a la mitja hora de joc, però una reacció local feia capgirar la situació. Doblet d’Álvarez (36′ i 83′) i Dembo (76′) situaven el 3-2 final.

Qui perdia també era La Jonquera, que perd la quarta posició i surt del play-off. Derrota a casa davant d’un Palamós que li pren la plaça de play-off. El gol de Narcis Barrera a l’hora de joc els donava els 3 punts.

DUES VICTÒRIES NECESSÀRIES

Victòries d’Ascó i Pobla de Mafumet que pugen a la taula classificatòria. L’Ascó s’imposava a casa davant del Cerdanyola (3-1). Al minut 12 els ebrencs ja guanyaven 2-0. Al 40′, Elhadji posava emoció però Peke sentenciava als darrers minuts de partit amb el tercer gol.

La Pobla no fallava en la seva visita a la Verneda, davant d’un Júpiter que no guanya des de la tercera jornada de lliga. Els de Martin Posse, s’avançaven al quart d’hora gràcies al gol d’Ivan Vidal. A la segona part, Cuenca i Brugue sentenciaven per donar-li 3 punts importants al filial del Nàstic.

Dos empats a un al marcador. Es van veure als camps de Manlleu i Santfeliuenc. A Manlleu, Garcia avançava al minut 62 a la Montañesa, però 9 minuts més tard Trulls feia l’empat. A Sant Feliu de Llobregat, la UE Figueres marcava primer. Seria Casanova (25′) però a la segona part, Pacheco feia l’empat a 1 final.

GOLÀS  I BRONCA PER AL CE EUROPA

Qui té motius de celebració aquesta jornada és el Vilassar de Mar, equip que sumava la primera victòria de la temporada. Ho feia al camp de l’Europa, gràcies al golàs d’Eric López al 57′. L’Europa, que venia de sumar la primera victòria, s’encallava a casa i crits de ‘Fora, fora’ en el Nou Sardenya per a la seva junta directiva.

El darrer partit de la jornada acabava sense gols. Sabadell B i Castelldefels es veien les cares. El Castelldefels seria qui més a prop estaria de la victòria. De fet, tres xuts al travesser ho impedien, davant d’un Sabadell B que segueix sense guanyar i segueix cuer.