El vent dóna ales al Mollerussa

Pas de gegant del Mollerussa al Ramon Farrús de Lleida gràcies a un triomf merescut enfront d’un At. Lleida que es va enfrontar a si mateix, a l’aire i a un rival pràctic i excel·lent

El Mollerussa va aconseguir una important victòria al Ramon Farrús de Lleida // FOTO. Captura Lleida TV

L’At. Lleida va sofrir el pitjor guió que es pogués imaginar en el seu enfrontament contra el veí Mollerussa en la seva lluita pel lideratge de la Primera Catalana (Grup II). Cert que el vent va molestar molt, però va anar per als dos equips i cert que el primer gol visitant va poder ser fos de joc al cap de 4 minuts, però els blaus van donar la seva pitjor versió.

UN MOLLERUSSA PRÀCTIC

El gol de Soldevila (4′) va marcar el camí d’un duel que es va igualar gràcies a una aparició de Farré unit a un error de càlcul del porter Pnric Puigrós (19′).

No val la pena parlar de pressió o de nervis, ja que el Mollerussa va aprofitar els errors blaus per a sumar tres punts que poden ser definitius. Un posterior xut de Guillem Porta (28′) va ser l’avantsala de l’1-2, obra d’un atent Moró Sidibe.

Josep María Turull va ser amonestat en el descans pel col·legiat // FOTO: Captura Lleida TV

VA SOBRAR EL SEGON TEMPS

La segona meitat va sobrar encara que el miler d’aficionats presents a les graderies esperava i es mereixia molt més. Els dos entrenadors van moure les banquetes encara que els dos porters no van haver ni d’aparèixer. Llàstima de 45 minuts, ja que estava en joc moltíssimes coses, especialment els tres punts. L’ascens no està decidit encara que gairebé.

DECLARACIONS LLEIDA TV

JOSEP MARÍA TURULL (AT. LLEIDA)
No hem estat còmodes en cap moment i els dos gols s’han produït per situacions dubtoses com el primer per fora de joc.

Ens hem merescut l’empat i ara toca valorar; no ha estat pel tema de la pressió sinó per a l’aire que hem vist que ens ha creat problemes entre línies.

L’escenari ha estat idíl·lic per a ells encara que no està tot dit encara. Estem tres equips lluitant encara i ara cal intentar guanyar els 18 punts que ens queden.

L'At. Lleida va aconseguir el seu ùnico gol en el minut 19' gràcies a Farré // FOTO. Captura TV Lleida

L’At. Lleida va aconseguir el seu ùnico gol en el minut 19′ gràcies a Farré // FOTO. Captura TV Lleida

JORDI CORTÉS (AEJ MOLLERUSSA)

Definitiu? No hi ha res definitiu sinó que cal intentar guanyar els 18 punts que ens queden. Ha estat un pas important i veure a tota la gent que ha arribat des de Mollerussa em posa la pell de gallina.

Hem apostat per guanyar i ens ha sortit bé. Només pensem a intentar guanyar els 18 punts que queden, partit a partit.