El “venedor de mantes” treu de polleguera al Sabadell

                            PARTICIPA I GUANYA LA CISTELLA DE BENITO SPORTS!

L’equip arlequinat va patir una frustrant derrota contra un defensiu Alcoyano. Toni Seligrat carrega contra Vicente Mir a roda de premsa

JORDI MESTRES @jordimestres7
Toni Seligrat va acabar molt enfadat amb les paraules de Vicente Mir // FOTO: CE Sabadell

La Nova Creu Alta va viure un diumenge angoixant. El Sabadell va perdre després de dues victòries consecutives i més que pel fet va fer mal la forma. I és que l’Alcoyano va plantejar un partit més que defensiu, amb una línia de cinc defenses i dos pivots defensius per davant. El gol de Lino al minut 18 va decidir un partit en el que el conjunt arlequinat ho va intentar de totes les maneres. Fins a 15 córners per cap del rival, faltes laterals… però cap gol. Finalment, els tres punts volaven cap a Alcoi, però Toni Seligrat va expressar en roda de premsa el que, segons la seva opinió, és una incongruència de l’entrenador rival.

“Aquesta setmana en roda de premsa va dir que els equips de Seligrat no juguen a res. És respectable. Això ho podem fer tots: jugar amb 5 al darrere, 4 per davant i un punta. D’aquests 10, 9 són centrals i laterals i 2 pivots defensius. És respectable, et surt bé i guanyes 0-1. Això és respectable, però el que no ho és és que un vengui una altra cosa”, explicava el tècnic arlequinat, al que en la roda de premsa prèvia Vicente Mir va qualificar com un entrenador que no juga a res.

Segons Seligrat, “avui ha jugat per primera vegada amb 5-4-1 l’Alcoyano. L’altre dia amb un 5-3-2, tot plegat sense treballar-ho. Tot això es pot fer i és respectable. El que no pots és vendre altres coses. Per això em fot més encara la derrota. El ‘toqui toqui’ ha vingut aquí a treure-se-les de sobre i ha fet un gol. Tot és respectable, menys això i per això hem fot”.

I és que el Sabadell va perdre una oportunitat immillorable de posar-se a tres punts del quart i Toni Seligrat ho lamenta: “Ho sento molt per tothom. Era el darrer partit abans de vacances. Volíem donar una alegria a totes les famílies que estaven aquí i a la nostra afició. Donar continuïtat a tot el que estàvem fent. 4 fotudes: per com s’ha donat, per la classificació, perquè el venedor de mantes ha guanyat fent coses que són delicte esportiu i ell no les fa i per la nostra gent. El nostre equip s’ha partit el pit per aconseguir-ho. Jo ho he vist”. Toca passar pàgina i pensar en el partit contra l’Ejea.
                            PARTICIPA I GUANYA LA CISTELLA DE BENITO SPORTS!