El Terrassa torna al play-off set dies més tard

L’Hospitalet i Sant Andreu empaten davant Ascó i Europa i segueixen segon i tercers a la classificació, mentre que la Pobla perd davant del Figueres i surt del play-off d’ascens en detriment del Terrassa, que hi torna a entrar

PER FRANCESC FÀBREGAS / EL TRAVESSER (@FFGaya)
Empat en el derbi de filials /FOTO: RCD ESPANYOL

Trenta-quatrena jornada de lliga i queda una menys per arribar al final de la lliga regular. El RCD Espanyol B empatava a casa davant d’un Reus Deportiu B que arriba als 45 punts i que treia un punt del camp del líder, que va desaprofitar fins a tres xuts al pal. El duel de filials quedava amb taules.

Sense novetats quant a la segona i tercera posició. Per quarta jornada consecutiva Hospitalet i Sant Andreu sumen el mateix resultat, en aquest cas un empat. L’Hospitalet empatava al camp de l’Ascó, en un partit on els ebrencs s’avançaven amb el gol d’Andreu Guiu però un gol d’Óscar Garcia onze minuts més tard, deixava les taules al marcador. El Sant Andreu no podia aprofitar aquesta situació i també empatava, en el seu cas en un derbi barceloní davant de l’Europa. En un derbi amb molt de color a la graderia, Raillo situava el 0-1 en una de les úniques ocasions del partit pels visitants. Óscar Muñoz salvava un punt pels andreuencs a cinc minuts pel final.

El Terrassa s’aprofita de la derrota de la Pobla /FOTO: TERRASSA FC

El Terrassa torna al play-off

La derrota de la Pobla de Mafumet a casa davant del Figueres -que encara té opcions a la quarta posició- deixa al Terrassa novament com a equip de play-off d’ascens a Segona B. El filial grana només li dura una setmana la seva posició de privilegi després de caure a casa davant del Figueres (1-2). Riad, a un minut pel descans marcava per situar l’1-0 però a la segona part els de De Los Reyes li donaven la volta al marcador. Ferron (65′) i Bonaventura (72′).

El Terrassa s’imposava a Palamós davant del degà català que segueix a cinc punts de distància del Granollers, que també perdia, en el seu cas davant del Prat a casa. Els egarencs es posaven per davant al minut 7 de partit quan Jona obria la llauna. El Terrassa sentenciava amb un gran gol de Yayá, per situar el 0-2 al partit.

L’AE Prat segueix en la lluita per la quarta posició /FOTO: AE PRAT

El Prat segueix amb opcions per entrar al play-off, gràcies a la seva victòria davant del Granollers (0-1), un equip que manté el +5 respecte del primer lloc de descens. Els pota-blava aconseguien una victòria després de vàries setmanes que se li resistia amb un gol de Poves al temps afegit, que els dona opcions a entrar en la lluita per una quarta posició molt disputada.

Horta i Vilafranca guanyen

Ambient de gala en el derbi barceloní /FOTO: UE SANT ANDREU

L’Horta aconseguia una victòria davant del penúltim de la categoria, un Gavà, que igual que el Vilassar de Mar estan descendits, en un partit que li tocava capgirar. El gol dels blaugrana al tram final de la primera part, era contrarestat pels gols de Blasco i Arranz en el darrer quart d’hora de partit (2-1).

El Vilafranca suma la tercera victòria en els darrers quatre partits i puja a l’onzena plaça del campionat. Els del Penedès s’imposaven al Cerdanyola, que amb 43 punts té a 15 punts els llocs de descens. En un partit sense gols en el primer temps, Acedo i Oribe, amb un gol a l’inici i final del segon temps, donava els 3 punts als vilafranquins.

Les Grasses veia una victòria del Santfeliuenc després de cinc partits sense poder guanyar. Ho feien davant del Santboià, que se suma 3 partits sense guanyar i baixa a la dotzena posició. Zarate aconseguia obrir el marcador abans del quart d’hora, i Romo, superada l’hora de joc, feia el 2-0. Seria Cardenas qui posaria emoció pel Santboià en el tram final del partit.

El cuer, el Vilassar de Mar empatava a casa davant del Castelldefels, Els de Xevi Ramon es posaven per davant en el marcador amb un gol de Dani Prieto al fil del descans, però seria Sergi Gestí qui salvava un punt pels dels Canyars a set minuts pel final del partit.