El Terrassa remonta per consolidar-se a dalt

Els egarencs van empatar davant l’Espanyol B després d’anar perdent 0-2 i remonta per consolidar-se a dalt amb cinc jornades sense conèixer la derrota. Terrassencs i espanyolistes s’estan consolidant com els dos equips catalans que lluitaran pel playoff, amb el permís d’un Cerdanyola que encara no pot guanyar a domicili

L'ex blanc-i-blau Alberto Fernández, una de les referències del Terrassa // FOTO: Terrassa FC
L’ex blanc-i-blau Alberto Fernández, una de les referències del Terrassa // FOTO: Terrassa FC

@JordiGrifol

El Terrassa va empatar davant l’Espanyol B després d’anar perdent 0-2 i remonta per consolidar-se a dalt amb cinc jornades sense conèixer la derrota. Egarencs i espanyolistes s’estan consolidant com els dos equips catalans que lluitaran pel playoff, amb el permís d’un Cerdanyola que encara no pot guanyar a domicili.

La tretzena jornada de Segona RFEF va deixar al Prat com a únic guanyador català de la jornada, aconseguint així sortint del descens. En el duel de la part alta entre Espanyol B i Terrassa , l’empat escurça encara més les distànces entre segon i setè classificat.

Un balanç de 4 victòries locals, 5 empats i cap victòria visitant deixen la classificació sense masses canvis respecte la jornada anterior. Això sí, el Cerdanyola surt de posicions de playoff al ser incapaç de guanyar fora de casa i els mals del Lleida Esportiu es segueixen cronificant.

REMUNTADA DEL TERRASSA

El Prat va tornar a guanyar cinc partits després. Els potablava van aconseguir una victòria important davant un rival dur com l’Andratx. En un partit sense massa futbol, amb el vent com a protagonista, els locals van saber aprofitar una de les poques ocasions clares. Una bona centrada al minut 11 acabava amb el gol de Pau Salvans, amb un bon cop de cap.

Els de Pedro Dólera no necessitarien res més per endur-se una victòria més que necessària. La solidesa defensiva i la poca claredat dels mallorquins van dictar sentència. Amb els tres punts, el Prat surt del descens arribant als 15 punts.

CAIGUDA LLIURE

El Lleida va encadenar la tercera derrota consecutiva davant la Peña Deportiva. I ho va fer malgrat començar avançant-se en el marcador al minut 6 de partit. Dues concessions en defensa en la segona part van servir als locals per remontar el partit. El mateix guió que davant el Cerdanyola.

Cada setmana que passa, el Lleida sembla un equip més trencat. El tècnic Gabri Garcia, després del partit, va advertir als seus jugadors i va explicar que els problemes extraesportius no poden justificar-ho tot. El proper dijous 2 de desembre, la plantilla del Lleida s’explicarà en roda de premsa per denunciar la situació.

NO HI HA MANERA

Una jornada més, el Cerdanyola va caure derrotat fora de casa. Els vallesans van tenir-ho de cara en un inici, amb Pitu anotant una pena màxima a la mitja hora de joc. La reacció del Formentera, però, va ser gairebé immediata, amb un gol de Lizarraga a la sortida d’un còrner per marxar al descans amb empat.

En una segona meitat sense masses ocasions clares, un nou penal va dictar sentència. En aquest cas, a favor dels balears. Karim va transformar el penal que sentenciava el Cerdanyola a una nova derrota fora de casa. Els catalans segueixen sense conèixer la victòria fora de casa. A Fontetes, això sí, tot són victòries.

Elhadji i Aliaga, lluitant una pilota durant el matx // FOTO: Cerdanyola FC

El derbi escapulat entre Badalona i Europa no va concedir ni un gol. Els dos equips arribaven al partit amb la mateixa dinàmica positiva i en la mateixa situació a la taula i, així mateix ha quedat. Els de Gràcia es van mostrar superiors i van gaudir de les ocasions més clares. Els de Javi Moreno es van mostrar força inoperatius en atac, però van poder mantenir la porteria a zero.

L’empat manté els dos equips amb 14 punts i en posicions de descens. L’Europa va marxar del Municipal de Badalona amb la sensació d’haver-se pogut emportar els tres punts. Els badalonins, respiren conscients que necessiten mostrar una millor versió.

ES FAN FORTS

El Terrassa va aconseguir empatar a casa davant l’Espanyol B després de començar perdent 0-2. El filial perico, molt en forma, va aconseguir posar-se per davant en el primer minut de joc. I tot i que els locals buscaven la porteria de l’Espanyol B, en un contraatac Abde va fer el segon. Dos minuts després, però, Alberto Fernández retallava distàncies.

A la represa, els de Jordi López van sortir decidits a empatar, i Adri Lledó va aconseguir-ho ràpidament (51′): Si cal destacar un nom, és el de Fortuño. El porter blanc-i-blau va salvar al seu equip en més d’una ocasió per evitar la remuntada total.

Finalment, empat que no disgusta a cap dels dos equips, que s’estan fent sòlids candidats a ser a la part alta. L’Espanyol B és segon amb 21 punts i, el Terrassa, setè amb 20 punts després d’acumular cinc partits sumant.