El Terrassa qüestiona el líder Espanyol B i s’acosta l’Ascó

Finalitzada la desena jornada de Tercera Divisió amb victòries destacades per la zona baixa com la del cuer, el Vilassar de Mar o Palamós, que deixa el descens directe. A dalt, empats d’Espanyol B (líder) i Prat, que surt del play-off, desbancat per l’Hospi

FRANCESC FÀBREGAS (EL TRAVESSER) @ffgaya
L'Espanyol B va signar el seu segon empat de la temporada // FOTO: RCDEspanyol. com
L’Espanyol B va signar el seu segon empat de la temporada // FOTO: RCDEspanyol. com

El Terrassa ha salvat un punt de la seva visita a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, gràcies a un gol als darrers minuts de partit. Al filial del RCD Espanyol se li escapa la victòria i és la segona jornada en aquest inici de lliga que no pot guanyar, però manté el liderat de Tercera. Pol Lozano (71′) desfeia l’empat a 1 al marcador i semblava que la victòria es quedaria a Barcelona, però un gol d’Amantini al tram final, li donava un punt als egarencs, que segueixen a prop de la zona de play-off d’ascens.

L’Ascó suma la seva vuitena victòria consecutiva en aquest inici de lliga i es consolida a la zona de play-off d’ascens, després de superar al Cerdanyola per 3-1. Un primer quart d’hora amb dos gols ebrencs (Escribà i Godia), deixaven ben encarat un partit on el Cerdanyola retallava distàncies passada la mitja hora de joc. Masquè, al tram final deixava sentenciat el duel pels del Baix Ebre.

El Reus Deportiu B segueix enratxat i torna a sumar una nova victòria al seu estadi, ara davant del Castelldefels (2-0) per seguir en zona de play-off d’ascens, mentre que els visitants acaben la jornada penúltim classificats amb sis gols. Un gol en pròpia de Kilian Garcia (36′) posava als reusencs per davant al marcador, i Roger Ametllé, a 15 minuts del final, posava el 2-0 final al marcador.

Contundent vict`roia de l'Hospi a Vilatenim // FOTO: uefigueres.cat
Contundent vict`roia de l’Hospi a Vilatenim // FOTO: uefigueres.cat

El CE L’Hospitalet, després de dues setmanes seguides sense poder guanyar, retorna a la victòria i també al play-off d’ascens amb la quarta posició, després de marxar de Figueres amb els 3 punts sota el braç. Si s’arribava al descans sense veure cap gol, a la represa, al minut 7 els visitants s’avançaven (Mendez Canario, 52′). El gol obligava als locals a arriscar, i ho pagarien car. Losada (74′) posava el 0-2, i ja a les acaballes, dins del temps afegit, Óscar Garcia feia el 0-3 final.

Bon punt pel Santboià l’asconseguit al Joan Baptista Milà, on rascava davant de l’AE Prat, equip de la zona alta, fet que deixa al Santboià amb 10 punts i fora de llocs de descens, mentre que els potablava acaben cinquens classificats amb 18 punts.

La golejada de la jornada l’ha protagonitzat la Pobla de Mafumet, que s’aproxima cada cop més a la zona de play-off d’ascens. Els d’Edu Vílchez no tindrien problemes per superar al CF Gavà, que queia per un contundent 5-0, amb gols de Brugui (2), Rayco, Adri Gimeno i Ricky Nogueira, i que deixa al Gavà novament en descens.

Ivan Vidal intenta una rematada davant Pol Busquets al Pobla de Mafumet-Gavà // FOTO: eltravesser.cat

L’Europa marxa de Les Grasses de Sant Feliu de Llobregat amb els 3 punts i la tercera victòria en els últims quatre partits. El gol de David Jiménez, que aprofitava l’assistència d’Uri, donava els tres punts a un Europa que ha vist com el Santfeliuenc collava en el tram final del partit. Els d’Andrés González, encadenen 5 partits sense poder aconseguir la victòria.

El Vilafranca aprofitava uns molt bons primers minuts de partit per deixar enllestit -pràcticament- el partit al Narcís Sala, davant d’un Sant Andreu que pagaria molt car els primers 20 minuts de partit. Al minut 10, una jugada d’infortuni local provocava que Segovia es marqués en pròpia porteria, mentre que al minut 18, Fontanils, superava al porter local per situar el 0-2. Els locals buscarien reaccionar i així ho farien quan Óscar Muñoz retallava distàncies superada la mitja hora. Tot i tenir 60 minuts per davant, el Sant Andreu no superaria la defensa del Vilafranca, que encadena tres victòries de forma consecutiva.

Important victòria del Palamós al camp de l’Horta, on aconseguia tot just la segona victòria de la temporada. Al minut 12, els dos equips marcaven. Bona obria el marcador pels visitants però Sergi Arranz empatava ràpidament.10 minuts més tard Barrera trencava les taules. El partit acabaria sentenciant-se als darrers 20 minuts de partit, quan Medina amb 2 gols en 4 minuts deixava l’1-4 al marcador.

El cuer –Vilassar de Mar– suma una victòria important, la segona de la temporada per no allunyar-se de la zona de salvació en aquest primer compàs de temporada. Victòria al camp del Granollers, equip que acaba la jornada en descens. Un gol de Rovira, al minut 27 de partit decantava el marcador pels del Maresme.