El Terrassa prescindeix de Toni Rodríguez com a entrenador

Les banquetes del grup cinquè de Tercera Divisió han patit aquest dimarts el primer relleu de la temporada. Toni Rodríguez ja no és l’entrenador del Terrassa després d’una mala ratxa de tres derrotes seguides

Toni Rodríguez, donant instruccions als qui fins ara han estat els seus jugadors // FOTO: Juanma Medina (TerrassaFC.com)
Toni Rodríguez, donant instruccions als qui fins ara han estat els seus jugadors // FOTO: Juanma Medina (TerrassaFC.com)

El Consell d’Administració del Terrassa FC ha decidit tancar l’etapa de Toni Rodríguez a la banqueta egarenca. Han estat poc més de set mesos de feina des que al març d’aquest any fos reclamat del filial, Terrassa 1906, per ocupar la vacant que deixava José Luis Duque al primer equip, qui ja havia reemplaçat David Almazán ‘Pirri’.

Malgrat que Toni Rodríguez havia salvat del descens el Terrassa a les 10 darreres jornades de la passada campanya (va agafar l’equip a la jornada 29 quan estava a dos punts de les places de descens directe i va acabar tretzè, amb nou punts d’avantatge respecte a la divuitena posició) i també malgrat els números fins a la jornada 5 d’aquesta Lliga, amb el conjunt egarenc entre les quatre primeres places, la dinàmica dels darrers encontres ha esgotat la paciència dels directius egarencs.

Cinc jornades seguides sense guanyar, amb dos empats i tres derrotes –aquestes, als tres darrers partits contra tres rivals de la zona alta, Peralada (1-0), Vilafranca (0-3) i Olot (3-2)- han estat el motiu d’una decisió que sorprèn tractant-se d’un equip que ara com ara no està en una situació que es pogués considerar delicada. El cert és que ni Toni Rodríguez ni el seu ajudant, Sebastián Corpas, seguiran a la banqueta local de l’Olímpic de Terrassa. De moment no es coneix qui els rellevarà.

JORNADA ‘MARCADA’

És curiós comprovar que la primera destitució de la temporada 2016-2017 a Tercera Divisió arriba després de la mateixa jornada en què es va produir la campanya anterior, la 10. En aquell cas va ser el Sant Andreu qui va decidir prescindir de l’ara entrenador de la UD Las Palmas At., Manolo Márquez. Mikel Azparren el va rellevar de forma interina un partit i Joan Esteva va acabar la temporada.

Quatre clubs més no van acabar amb el mateix entrenador del debut al campionat. Al Terrassa, van passar els esmentats Pirri, Duque i Rodríguez. Al Morell, Joan Anton Pallarès va ser reemplaçat per Jesús Mariano Angoy després de la jornada 24. El Masnou va fer plegar Miguel López a la jornada 28 i va acabar la temporada Walter Pandiani. Finalment, el Granollers va prescindir d’Albert García en acabar la jornada 33 i Antonio Hidalgo va dirigir l’equip als darrers partits.