El Terrassa obre la temporada com un campió

El Terrassa es converteix en el primer líder de Tercera Divisió de la temporada 2017-2018 en ser l’únic equip en poder guanyar per més d’un gol en una primera jornada on s’han vist fins a 7 empats. Bona jornada pels debutants a la categoria

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
El Terrassa comença molt fort/ FOTO: TERRASSA FC

La jornada de dissabte van deixar-nos els primers tres partits d’aquesta temporada, amb una única victòria. El Prat de Pedro Dólera debutava a Tercera després del seu descens, amb una victòria que treia del Xevi Ramón, davant d’un Vilassar que es convertia en el primer equip de la temporada en expulsar-li un jugador amb vermella directe (Dani Prieto), al provocar penal.

Padilla aprofitava el penal i situava el 0-1 i deixava als locals amb 10. A l’inici de la segona part Poves augmentava les distàncies però el Vilassar de Mar es posaria dins del partit amb el gol de Martínez (63′), però la victòria no s’escaparia pels del Prat. (RESULTATS I CLASSIFICACIÓ)

El derbi provincial entre Ascó i Pobla de Mafumet acabava amb empat. El derbi entre asconencs i tarragonins no es feia esperar i acabava sense vencedors ni vençuts, en un partit igualat entre ambdós conjunts. El partit es decidia entre els minuts 74 i 75. Sergi Moreno feia el primer gol amb la samarreta verda, però l’alegria dels d’Ascó durava un minut, temps que li donava a Ivan Vidal per fer l’empat (1-1). L’altre empat de dissabte es veia entre Vilafranca i Hospitalet de Llobregat, dos equips també cridats a estar a la zona alta. Empat (2-2) en un vibrant partit de futbol. Fins a dues vegades s’avançava L’Hospitalet gràcies als gols de Sierra (8′), sent el gol més matiner de la Tercera Divisió, i Garcia (29′), però el Vilafranca empataria amb els gols de Pla (12′) i Via (89′), aquest segon gol amb un home menys per l’expulsió de Fontanils.

DIUMENGE: EL TERRASSA, PRIMER LÍDER

El Terrassa FC celebra que és el primer líder de la jornada, gràcies a la seva victòria per 3-0 davant del Gavà, equip que ve de baixar de categoria, i que ha estat dels equips que més ha modificat la seva plantilla. El primer líder s’ha fet esperar, ja que el duel ha estat dels últims a disputar-se, i gràcies als gols de Puchades, Daisuke i Raul.

La jornada de diumenge no deixava moltes victòries, només dues. Trobem l’esmentada del Terrassa així com la de l’Horta per la mínima (1-0), davant del Figueres. Els d’Horta s’estrenen en el seu retorn (més d’una dècada més tard) amb una victòria a casa, davant l’afició. L’únic gol del partit arribava passada la mitja hora i gràcies a l’encert d’Adrian Lledó.

Els de Dólera van obrir la Lliga amb victòria / FOTO: AE PRAT

La resta dels partits de diumenge acabaven amb empat, amb una jornada inicial amb pocs gols (17), i amb varis empats a zero. El Reus Deportiu B debutava a Tercera traient un bon punt a casa del degà català, el Palamós, en un duel sense gols. L’expulsió del jugador visitant Xavi Jaime ha fet recular línies als tarragonins però aguantaven la pressió dels locals. El Santboià, que retornava a Tercera Divisió també ho feia puntuant amb un altre empat sense gols. Ho feia al Narcís Sala davant d’un Sant Andreu que estrenyia, sobretot al tram final del partit per buscar el gol de la victòria. Al final empat sense gols. Ara, amb gols, trobem dos empats més. L’altre empat a 0 es veia als Canyars on el Castelldefels comença amb bones sensacions després de rascar un empat davant l’Espanyol B, un equip que està cridat a lluitar per les primeres quatre posicions.

El primer dels empats amb gols aquest diumenge s’ha vist entre Granollers i Santfeliuenc (1-1) en un partit on els del Baix Llobregat rascaven un empat gràcies al gol de Maldonado en el temps afegit, i contrarestant el gol de Gonçalves al minut 19 de partit. L’altre empat a 1 s’ha vist al municipal Les Fontetes on el Cerdanyola i Europa signaven taules. Els locals s’avançaven gràcies al gol de penal transformat per Didi (25′) però abans d’arribar al descans (39′) Jiménez engaltava un cacau per situar l’empat que ja no es mouria fins al final del partit.