El Terrassa, indignat amb el Girona i la Federació

Indignació a Terrassa amb l’ajornament del seu partit enfront del Girona B i amb la inclusió de diversos futbolistes del filial en el partit del primer equip a Oviedo

Una convocatòria que sempre quedarà com anëcdota perquè el partit es va ajornar hores abans // FOTO: Terrassa FC

Una convocatòria que sempre quedarà com anëcdota perquè el partit es va ajornar hores abans // FOTO: Terrassa FC

Aquest disgust egarenc es pot transformar en recurs les pròximes hores –hi ha termini fins a aquest dimarts 27- perquè estudien presentar al·legacions davant el Comitè de competició perque el Terrassa està indignat amb el Girona i la Federació. Consideren que han estat tractats amb diferent tarannà per part de la FCF.

RAONS PER A LA INDIGNACIÓ

La història diu que aquest passat diumenge (18 hores) estava fixat el partit entre Terrassa i Girona B corresponent a la 3a jornada de la 2a Fase d’Ascens a la Segona RFEF. No obstant això, la COVID es va presentar com a desagradable tercer i va arribar l’ajornament. Fins aquí normal.

El que no comença a ser normal és com transcorren les hores posteriors al comunicat que el Girona realitza a la Federació. “El Terrassa es va assabentar per un twitt del conjunt de Montilivi (21.24 hores) i després l’FCF el va comunicar per correu a les 22.27 hores”, van comentar a Futbolcatalunya fonts del club terrasenc.

És més, “nosaltres vam veure que s’havia suspès el partit el diumenge a les deu del matí (09.52 h.) perquè no estem pendents sempre del correu”.

“DEMANAREM QUE SE LI DONI EL PARTIT A L’OVIEDO”

Segons els afectats protagonistes del Terrassa, “els jugadors del Girona B haurien d’haver fet quarantena a casa seva i no sols no van fer això sinó que dues van participar en el partit enfront de l’Oviedo (0-1). Veiem una mala praxis del Girona B”

El greu, sempre segons fonts locals, és que “aquests dos jugadors van ser en el mateix vol amb els de l’A i fins i tot van jugar dos a Oviedo. Només serveix per a uns pocs la legislació? El que demanarem és que se li doni el partit a l’Oviedo i el nostre que es va ajornar”. Així de clar.

El Terrassa va contactar amb el president de la Federació Catalana, Joan Soteras, i va convidar al club al fet que denunciessin, si tenien proves. L’evidència d’Arnau i Terrats a l’onze inicial de Francisco va ser una realitat.

PAU VÍCTOR, AÏLLAT

Alguns clubs de Tercera han mostrat el seu disgust per la situació generada al Girona B. Només ha donat la cara oficialment el president del Cerdanyola, Felipe López, encara que l’intercanvi d’opinions ha estat una realitat.

Molts no entenen com es va jugar el partit del passat 18 enfront de l’Europa quan s’havia detectat un cas de COVID (Pau Víctor), que, per descomptat, estava aïllat. No obstant això, aquest partit no es va ajornar sinó que es va jugar i es va perdre.

Ara, la nova situació s’ha traduït en ajornament i tots estan pendents del pròxim cap de setmana contra el Vilafranca amb el dubte de si es mantindrà la quarantena o hi haurà partit?.