El Terrassa gaudeix dels gols ‘monumentals’ de Güell

Es diu Carles Güell i va ser un dels protagonistes del cap de setmana amb dos gols que no només van donar la victòria al Terrassa al camp del Júpiter, sinó que hi han transcendit per la seva bellesa

Carles Güell, a l'esquerra, celebrant el primer dels seus dos gols // FOTO: Terrassa FC
Carles Güell, a l’esquerra, celebrant el primer dels seus dos gols // FOTO: Terrassa FC

Carles Güell sempre recordarà el partit a La Verneda pels seus dos gols, malgrat que va viure un diumenge agredolç, ja que només sis minuts després de marcar la seva segona diana, va ser expulsat per doble amonestació. Però el migcampista ja havia decidit el partit amb dos gols que els experts en aquesta categoria situen com dos dels millors de la jornada.

A la primera part, amb 1-1 al marcador, Carles va rebre una passada d’Ángel Pérez de la Torre a la frontal de l’àrea jupiterista i, mentre queia davant l’oposició d’un defensa local, va aixecar la pilota per sorprendre Jesús Unzué pocs minuts abans del descans. Ja a la represa, va rebre un servei del primer golejador del partit, Xavi Boniquet, per a repetir l’acció. Vaselina impossible de refusar per part del porter del Júpiter.

Són dos gols tan bonics que no és estrany que a l’habitual Top-3 que cada jornada trien els companys de La Xarxa hi apareguin tots dos. El gol del jugador del Granollers Didi a Les Grases contra el Santfeliuenc completa aquest recull. També una de les seves dues dianes va aparéixer al balanç de millors gols que fa cada setmana el programa ‘FutbolCat’, que emet Esport 3.

AMB DENOMINACIÓ D’ORIGEN

Güell, quan va ser presentat per primer cop amb el Terrassa, el 2012 // FOTO: Terrassa FC

Marcar no és la seva especialitat. Ell acostuma a crear més que a rematar. Així ho diuen els seus números des que va fer el salt al futbol amateur, la temporada 2012-2013. El seu millor registre en aquest aspecte són els 4 gols que va anotar amb l’Igualada, a la primera de les dues temporades que va anar cedit al club de l’Anoia. Carles Güell Sánchez, nascut a Olesa de Montserrat el 7 de juny del 1993, pertany al primer equip egarenc des que l’estiu de 2012 Miki Carrillo li donés l’alternativa. Va passar pel planter egarenc i també pels del Gimnàstic Manresa, Manresa, Martorell i Can Vidalet.

“Estic molt content de sentir-me important el Terrassa”, declarava l’olesà en acabar el partit als mitjans oficials del club. Güell va guanyant espai a les preferències de David Pirri. Aquesta temporada ha participat en 14 dels 15 partits de l’equip vermell a Tercera Divisió. Només es va quedar tot el partit a la banqueta a Figueres i ara aquesta setmana, contra el Santfeliuenc, li tocarà descansar per sanció. Dels 14 encontres, 10 els ha viscut com a titular i 8 els va jugar complets. Suma fins ara tres targetes grogues acumulatives, a banda de les dues que l’àrbitre Picazo li va ensenyar a La Verneda i li van costar la seva segona expulsió a les quatre campanyes com a jugador amateur. La primera va ser per vermella directa el 9 de novembre del 2014 al camp del Sant Ildefons, vestint la samarreta de l’Igualada en el debut de Martí Alavedra a la banqueta dels de l’Anoia.

El 19 és el seu dorsal preferit. El va lluir a les tres primeres temporades d’amateur amb Terrassa i Igualada. Enguany no ho pot fer perquè la Federació Espanyola, de forma absurda, prohibeix els dorsals fixes a Tercera Divisió. Potser el podrà lluïr a la selecció catalana amateur si Toni Almendros compta amb ell per a la convocatòria de la primera fase de la Copa de les Regions, que es disputa la setmana vinent. De moment, Güell juga aquest dimecres l’amistós contra el CE L’Hospitalet al CAR de Sant Cugat, a la setmana en què el Terrassa celebra uns gols tan monumentals com és el seu cognom gràcies a un geni anomenat Antoni Gaudí.

AIXÍ VAN SER ELS DOS GOLS DE CARLES GÜELL (Video: La Xarxa)