El Terrassa espera respostes de Jesús Fernández

El Terrassa FC segueix immers en una perillosa nebulosa. Diumenge passat va ser, una vegada més, trist protagonista a la graderia mentre l’equip de Pirri no passava de l’empat davant el Masnou. Aquest dimarts anuncien que Txuma Peralta pot ser el proper president del club

No volen a Txuma Peralta a Terrassa

Aquest dimarts apunta a ser un dia clau per al present i futur del Terrassa. Un grup inversor, el nom propi del qual és un empresari de Pamplona, Txuma Peralta, podria comunicar aquest dimarts la seva posició al capdavant de l’entitat egarenca.

El citat home de negocis, que va acudir diumenge passat al Olímpic on va rebre tot tipus de qualificatius –aquí estan les pancartes on es podien llegir una nul·la estima per la seva presència- ha anunciat una roda de premsa on donarà compte de la seva realitat.

Peralta es deixarà veure a Terrassa alhora que l’actual màxim accionista del club, Jesús Fernández, i la presidenta del futbol base, Puri Pérez, es reuniran amb el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de la ciutat, Alfredo Vega. El Consistori exigeix comptes clars i un projecte definit per recolzar la viabilitat d’un club el deute net del qual se situa en els 80 milions d’euros.