El Terrassa és de play-off; la Pobla plora

El Terrassa li era suficient l’empat davant del Castelldefels després de veure com la Pobla B perdia davant de l’Espanyol B, mentre que Sant Andreu finalment queda segon i l’Hospitalet, tercer

PER FRANCESC FÀBREGAS GAYA /EL TRAVESSER (@FFGaya)
El Terrassa, celebrant la classificació pel play-off / FOTO: TERRASSA FC

La jornada de Tercera Divisió posa punt final i tot queda clar. Ja es coneixen els quatre equips que disputaran el play-off d’ascens, i com ja se sabia, Palamós, Gavà i Vilassar de Mar jugaran a Primera Catalana. MARCADOR 38a JORNADA i CLASSIFICACIÓ

Espanyol B, Sant Andreu, CE L’Hospitalet i Terrassa són els equips, per aquest ordre, que han quedat els quatre primers classificats i és la Pobla de Mafumet i AE Prat, els que han quedat fora d’aquesta quarta plaça.

El Terrassa somriu; la Pobla, no

El Terrassa entrava al play-off gràcies a un gol de David Toro als darrers instants de partit. No fallava un penal que situava l’empat a 2 al marcador, fet que provocava que aconseguissin la quarta plaça, per alegria d’una afició que no fallava. El Castelldefels, sense res en joc a la classificació, es posaven dues vegades per davant al marcador, però el gol de Toro, des del punt de penal, al minut 87, ho canviava tot.

La Pobla de Mafumet es quedava fora en aquesta última jornada de lliga després de veure com perdia al municipal Dani Jarque per la mínima (1-0). Els blancs-i-blaus, aprofitaven una ràpida acció al primer minut de partit després que Víctor rematés a gol un centre d’Álex López. La Pobla necessitava un gol per entrar al play-off i en el tram final del partit, amb anades i vingudes pels dos equips, però que no canviaria el marcador final.

Tristesa a la Pobla de Mafumet

L’AE Prat havia d’esperar una derrota de Pobla i també del Terrassa i haver de guanyar. Complien dos dels tres, però el Terrassa empataria i això feia que els pota blava no els servís la victòria del camp del Vilafranca. Els gols de Bessone i Lario, en els minuts 62 i 67 de partit, situaven el 0-2 al marcador.

La UE Sant Andreu aconsegueix amarrar la segona posició després de no fallar davant del Figueres, i invalidava la victòria de l’Hospitalet que acaba tercer a la classificació. Els del Narcís Sala havien de capgirar el marcador i gràcies al gol de Ton Alcover al minut 78, que desfeia l’empat a 1, els donava la segona posició matemàticament. De poc li servia la victòria a l’Hospitalet al camp d’un descendit Palamós, i els gols de Losada i Mendez, al segon temps, no els permetia acabar subcampió de #3div5.

Com el Palamós, Gavà i Vilassar de Mar també s’acomiadaven de la categoria. Els dos equips treien un punt. Els de la Bòbila treien un punt al camp del Cerdanyola (1-1), en un partit on els blaugrana s’avançaven però que veien com Buzzo, al fil del descans situava les taules. El Vilassar també deixava la Tercera Divisió amb un empat. En el seu cas davant de l’Europa. Els barcelonins començaven guanyant però el Vilassar li girava el marcador però Jiménez, autor també del 0-1, aconseguia fer l’empat a 2 al marcador.

Molts empats aquesta jornada

Diferents empats en aquesta última jornada de lliga. A part dels empats a Castelldefels Vilassar i Cerdanyola, també es veien a Horta i Granollers, mentre que a l’Ebre, l’Ascó guanyava al Santfeliuenc.

A Horta, els locals havien de contrarestar el gol d’Adrià Arjona pel Reus Deportiu B, gol que arribava a l’hora de joc. Seria Marc Rio, a un quart d’hora pel final, que situava l’empat a 1 final. Quant a Granollers, els de Solivelles s’avançaven amb el gol de Gyabaa als inicis de la segona part, però l’avantatge al marcador durava només 3 minuts, els que tardava Revidiego a situar el gol de l’empat.