El Terrassa arrasa i el Sant Andreu hi creu

Els egarencs superen el Compostela i encadenen la tercera victòria consecutiva a la promoció d’ascens sense encaixar gol. L’equip quadribarrat empata a zero a Castàlia i necessita una victòria al Narcís Sala

JORDI MESTRES @jordimestres7

L’única mala notícia en tres setmanes de promoció d’ascens ha estat l’eliminació de L’Hospitalet. La resta, francament, ho estan bordant. L’Espanyol B va pujar a la primera contra el Compostela i l’equip gallec també ha caigut contra el Terrassa. Els homes de Cristian Garcia “s’han alliberat”, segons el seu entrenador en aquesta promoció d’ascens. Només així s’expliquen els espectaculars registres de l’equip egarenc durant aquest període. Tres victòries, totes sense encaixar per a tenir un peu a la següent eliminatòria. Queda San Lázaro, però aquest Terrassa apunta a grans objectius.

Més de 2.000 persones van presenciar la victòria del seu equip en un Estadi Olímpic que feia goig. Una gran segona part, amb un gol al principi i un altre al final, va servir per a encarrilar l’eliminatòria pels egarencs. Res està sentenciat, però si el Terrassa marca un gol a San Lázaro el Compostela n’hauria de fer quatre.

El Sant Andreu, per la seva part, necessitarà una victòria per a passar. L’equip de Mikel Azparren no es va deixar intimidar pels 13.000 orelluts presents a Castàlia i va assolir un bon resultat. L’empat a zero obliga els quadribarrats a guanyar al Narcís Sala, ja que qualsevol empat amb gols afavoreix el Castelló. El desenllaç serà el proper diumenge a les 19 hores a l’estadi andreuenc. Dos històrics prometen emocions fortes.